cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: S čim čistite kopalnico?

clock-img

03.09.2010, 12:37

clock-img

Freya88

pencil-img

1524

IZVIRNO SPOROČILO: anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

IZVIRNO SPOROČILO: dejzi

Pobrskaj na netu. Reče se ji vražji čistilec. Sigurno jo bodo prodajali na Celjskem sejmu, ker tam sem jo jaz prvič vidla.

To gobico se da narociti tudi prek interneta... v google vnesi ime vrazji cistilec...

Ja, prodajajo po internetu, ampak mislim, da če naročiš, moraš plačati tudi poštnino, ki pa po navadi znese kar nekaj evrov. Tako da, če se pač gre na sejem, je boljše to tam kupit.. user posted image

To imas pa prav ja!:) Ali pa ce ne gres, da ti mogoce vzame kdo ki gre... pa je!:)

clock-img

05.09.2010, 13:59

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Viakal ali antikal iz mullerja.je podobna stvar.Mi upor. samo to in je edina stvar ki odstrani kamen.

clock-img

08.09.2010, 17:12

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa
Viakal ali antikal iz mullerja.je podobna stvar.Mi upor. samo to in je edina stvar ki odstrani kamen.

Teh dveh nisem še nikoli poskusila, ampak meni odstrani vodni kamen boljše od vsega, kar sem kdaj koli poskusila – KIS.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

08.09.2010, 21:17

clock-img

EKOGREEN

pencil-img

40

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Teh dveh nisem še nikoli poskusila, ampak meni odstrani vodni kamen boljše od vsega, kar sem kdaj koli poskusila – KIS.

No pri nas pa smo že poizkusili tale viakal, antikal in ... pa je čisti kis velik boljši od tiste kemije, pa še nagravžno se mi zdi, da bi čistil s tisto kemijo po kuhinji, pol pa naj hrano odlagam na slabo počiščenih površinah za viakalom in ... ni šans!user posted image No v kopalnici pa nam kis tud ves kamen dol pober, brez kakih muk.

< Sporočilo je popravil EKOGREEN -- 8.9.2010 21:30:06 >

clock-img

08.09.2010, 21:40

clock-img

viroza

pencil-img

1104

Kis,kis in še enkrat kis.Tudi za laminate.Še nikoli se mi niso tako svetli kot zdaj.user posted image

clock-img

09.09.2010, 08:32

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Kis,kis in še enkrat kis.Tudi za laminate.Še nikoli se mi niso tako svetli kot zdaj.user posted image

kaj tudi za laminat ga uporabljaš? Pati ne razžre barve? Ali ti potem ne smrdi prostor po kisu? Sem malo nevedna ker s kisom še res nisem probalauser posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

clock-img

09.09.2010, 08:45

clock-img

water lily

pencil-img

806

Jaz sem si pa prejšnji teden kupila parni čistilec od gorenja.
Fenomenalna stvarca. Mislm da še nismo imeli tako čistega stanovanjauser posted image
Spucala sem vse. Okna, rolete, radiatorje, pečico, napo, kopalnico, wc, tla, mačji wc......vse......res fenomenalna stvarca.

clock-img

09.09.2010, 08:51

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

ja jaz imam tudi nekaj podobnega ta H2O- tudi tak parni čistilec...super zadeva! Ne vem kaj bi brez njega. Ne rabiš prav nič čistil saj tudi dezinficira s paro. Tudi na laminatu ga uporabljam pa je vse ok

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

clock-img

09.09.2010, 11:27

clock-img

JEJ

pencil-img

91

Danes prvič čistila s kisom ... user posted image user posted image user posted image  Ponosna nase in na kopalnico!

clock-img

09.09.2010, 12:18

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

naj mi katera pove s kakšnim kisom to čistite in ali ga redčite z vodo in najpomembneje ali pušča vonj?

Hvala

clock-img

09.09.2010, 12:21

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Z alkoholnim - najceneje je kupiti kar Vegisov (tuš znamka) alkoholni kis za vlaganje, ker ga 3l stane samo malenkost več kot kakega talisovega ali renški hram 1l. Jaz ga za kopalnico nič ne redčim, ampak nalijem v šprico kar čisti kis - pomeni pa to, da mi ni treba uporabljati ne sode ne nič drugega, ker mi že sam kis odstrani ves vodni kamen in vse. Kis seveda ima vonj - tako kot tudi vsa druga čistila, ampak ta vonj zelo zelo hitro po čiščenju izgine.

clock-img

09.09.2010, 12:29

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

zmajaz hvala ti za odgovor. Se bom danes spravila nad kopalnico....s kisomuser posted image

clock-img

21.09.2010, 19:47

clock-img

gupika

pencil-img

244

Link kako očistiti kopalnico: http://kofetek.com/content/view/1496/331/

lp

clock-img

24.09.2010, 10:09

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Water Lily, daj namigni mi a je to tist majhen okrogel z naramnicouser posted image . Cena je bila nekje okrog 100 eur. Tud jaz kupujem parni čistilec, dajte me mal podučit, katerega mi se splača kupit, pa da ni predrag, ker so finance omejene. hah, kot vedno user posted image .

clock-img

24.09.2010, 23:24

clock-img

polma

pencil-img

1836

Kis je zmagovalec user posted image . Edino "čistilo", ki mi je razžrlo vodni kamen v WC školjki na dnu, kjer stoji voda. Občasno zabavam mulce s pokanjem sode bikarbone, ki jo stresem na kis. Pol pa se sploh vse sveti user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

27.09.2010, 11:48

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

no nad kuhinjo in hladilnik sem se že spravila s kisom...kar zadovoljna. Danes pa grem še nad kopalnico. ali uporabljate nerazredčen kis ali ga zmešate še s vodo?

clock-img

27.09.2010, 16:10

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Eni ga mešajo z vodo do 50:50, jaz pa uporabljam kar nerazredčenega (mi pa zato ob redni uporabi ni treba nič drgnit user posted image ) - nalila sem ga kar v eno razpršilko.

clock-img

27.09.2010, 16:12

clock-img

zvezdan

pencil-img

664

Danes bom probala kopalnico tudi kar z nerazredčenim sčistit. Samo meni ta kis tako obupno smrdiuser posted image

clock-img

27.09.2010, 16:46

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Kis je zmagovalec user posted image . Edino "čistilo", ki mi je razžrlo vodni kamen v WC školjki na dnu, kjer stoji voda.

Za to je tudi Coca Cola odlična.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

27.09.2010, 18:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Kis je zmagovalec user posted image . Edino "čistilo", ki mi je razžrlo vodni kamen v WC školjki na dnu, kjer stoji voda.

Za to je tudi Coca Cola odlična.

Moja je bila reklamna in enako perfektno učinkovita kot tista za denar.

clock-img

27.09.2010, 18:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Kaj?

clock-img

27.09.2010, 18:12

clock-img

Anonimen

Coca Cola.

clock-img

27.09.2010, 18:13

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Aja, a si že probala? Dobro spuca drek, ane? user posted image

clock-img

27.09.2010, 18:16

clock-img

Anonimen

Ja, enkrat.
Zdaj kar drži, zgleda, da ne serjemo kvalitetno.

clock-img

27.09.2010, 18:19

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Meni se je enkrat že leta nazaj nabral vodni kamen in je liter Coce rešil problem čez noč. user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem