07.07.2011, 13:13
2348
hedi...sej meni tudi ni nobena povedala-sej w tem je štos.... tle na forumu sm prebrala že nestoto tem o odvajanju in privajanju na kahlo oz.wc.....in sm se zato odločla,da probam.
Nobena mi ni powedala da hoče na wc.... prve 4 dni smo res bli skoz polulani,ampak pol-ne moreš werjet,če ne probaš (nako kot duda-ko rečejo eni,da se otrok ne more odvadit in jo ima še pri 3-4 letih) jima je nekaj preskočlo w glavi in ..... wečina mi povesta al pa jih dajem na 1,5-2 na kahlo al školjko.... sploh jih ne sprašuejm,kr sta mi vedno rekle NE!!!! ....lej werjemi.... js sm skor obupala po 3 dneh in v vrtcu so si mislili werjetno enako
zdaj pa se že cel teden nista nikoli polulali w wrtcu.........celo Naša se je 2x zbudila med spanjem in rekla kaka (na koncu je lulala) in zaspala nazaj
tudi ponoči imata že ene 3x suho po 11h spanja....
probaj.....
ampak werjemi,če sama ne bi probala, ne bi werjela.... če pa otrok RES še ni pripravljen po 14 dneh-ne ustrajaš.... mi se tudi še kej polulamo 1x na dwa dni,ampak takrat ko se zaigrata in pol pozabita