IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Še tole...
Mi še vedno nismo kupili avtosedežev.
Prosim za priporočila, pa še kako dodatno mnenje in zadovoljstvo s kupljenim izdelkom.
hehe... mi imamo Romer TT plus (9-18kg) uni z isofixom z dodatnim varowalom zadaj,ki se s pasi weže.... težko bi rekla , če je boljši ali slabši od ostalih,ker drugih nism probala....
nam so fajn, js sm zadowoljna z njimi....tudi 1x ko je naša Naša bruhala w awtu....sm si mislila, eko la na-kdo bo to zdej očistu?
... in pol smo lepo celega slekli (wse gre dol), sedež oprali z šlawfom (pritisk) in uno vrgli w stroj..... dišaw je bolj kot prej
js sm tuhtala med romerjem in maxi cosi , sam pol sm se (moj mož) odločli raje za tega edino zato,kr je ta mel dodatno warowalo še za varnost.....
kupli smo ga preko spleta,ki nas je prišlo 210 eur za sedež, w BC je skoraj 400 eur
nič, to je to.... js bi ga priporočila....ampak ostalih nism probala, mogoče so boljši-mogoče slabši.....
edino kar sm gledala, je bilo to,da so od 9-18kg, kr uni do 36kg....se mi niso zdelo "tako varni"
.... stwar odločitve.....
ti bo
Blanč zwrtala kako akcijo na e bayu