Zdravo lubike.
Mi smo fajn, zaenkrat zdravi, pomalem sitni... Oba že malo govorita, kar pa ne znata povedat pa kažeta in brundata:) Z Bernardkom smo bili na kliničnem na psihološkem pregledu in opavil ga je s čisto 10, tako, da nam ni več treba, razen v primeru, da se pojavijo kakšne težave in en pregled pred šolo (kje je še to
).
konec meseca imamo še nevrologa, potem pa upam, da se dokončno znebimo bele Ljubljane
... Izvidi kažejo eno, bernardek pa preseneča v drugo stran!
Pripravljamo se na vpis v vrtec in upamo, da ga bomo dobili. Danes sta dobila prve dežne škornčke in sta hodila, kot bi imela na nogah pancarje
, upam, da se jih navadita, ker so luže zelo privlačne in v vsako je treba takoj porinit roko in za njo še nogo in po možnosti na koncu še rit...
Mama blanč pridno hodi na telovadbo 2-3x na teden in sem crknjena do amena, ampak se ne dam
Rada bi dala kakšno kilco do poletja dol ampak zaenkrat je to le utopija
(utopija je tudi Barbkin recept za hujšanje)sicer se pa poletja niti ne veselim, ker moj vitiligo veselo širi svoje fleke in nevem kako bo ampak nekako že...
Pika upam, da ste problem s kakanjem že rešili. Kar se pa klistirja tiče bi pa lahko probala tudi sama doma... V lekarni dobiš vse in mogoče bi tamali res pomagalo, ker,če se ji je naredil zamašek, potem odvajala res bolj slabo pomagajo, mogoče edino svečka...
Belen
za tvoja dva mala bolančka.
Shadow, lepo, da malo iz e-bay in FB priletiš še na dvojčke
Pri nas tudi pes ni najbolj navdušen nad izlivi ljubezni od tamalih dveh tako, da se previdno drži nekje obstrani
Lara, barbk, mismis,noki,hedi,almk,ewelinx,barbk,ninčy... HELOUUUUUUUUUUUU
VSE PO VRSTI
Na koncu pa še PODGANCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kje si??? Javi se kaj. Pokliči, piši, karkoli samo javi se in povej kaj lepega..
Malo našega slovarja
Duda: B-mimi
L-cuca
Larica pa pove že en cel stavek. "Ki je mami?" in to ponavlja do onemoglosti, Bernardek pa" mami nini" in tako žalostno zraven gleda in z rokicami kaže nini, da babica kar mal jokat začne in kličejo mamico v službo, da me mal polubčkat apol sta pa spet ok in seveda pozaibta, da mami sploh obstaja