Punce - dejte mi prosim povedat katere čeveljčke mislite kupit malčkom za jesen...mi smo zdej shodili, pa nimam pojma kaj naj jima kupim???
Zakaj ne bi kupila v Mali Maši? Meni so še vedno njihovi čeveljčki najbolj zakon. Res, mehki, usnjeni, nogice se nič ne potijo. Zdaj majo polno novih jesenskih modelov. S ti pa mogoče splača it v trgovino pogledat in kupit lanske modele, ker so cenejši. Mi imamo trenutno vse kar nosimo iz Male Maše, Jaša ima ene iz Zare. Za jesen bomo tudi tam kupili, samo ne še zdaj. Za zimo pa za na sneg in to pa ene tiste tople škorenjčke Superfit Goretex. In to bo to. Mah ti čevlji so tako dragi...
Copatke pa mamo tudi samo usnjene, vse iz e-baya ShoesZoo. Aha pa supergice sta dobila Adidasove, kupili zadnjič v Palmanovi.
Povšterčkov pa nimamo, niti ne vem, če jih rabimo. Naša dva tak spita v vseh možnih pozah, po mojem bi bil povšter samo za okras
kam ve iz Ljubljane in okolice hodite ven jest?
Mi načeloma doma. Smo pa rojstni dan praznovali pri Jurmanu na Fužinah - fajn, ker majo tudi notri igrala in en tak velik igralni grad.
zanima me še - kaj počnete cele dneve z malčki...men že počasi malo zmanjkuje idej kam naj ju peljem oz. kaj naj doma počnemo...
Mi smo večinoma doma, kadar smo v LJ. Ker mata na vrtu dosti za počet in sosede, s katerimi se igrata. Kadar smo v Kp pa stalno po nekih igriščih plazimo
V LJ sploh ne vem, kam bi šli. No ja, Tivoli. Kaj še? Zadnjič smo šli hodit po Iškem vintgarju, včasih se gremo igrat na Rudnuk pred Baby center. Tako no, kakor se nam da. Daj Almk pridi kak četrtek popoldne v Domžale v Cuteplay igralnico. Nam je tam fino.
Nič šibam, sta že pokonci. Sta celo dve urci odspala, modelčka