cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dvojčki 2009

clock-img

01.10.2010, 11:23

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Samo nahitrco, da javim, BLANČI, DOBILAAA!user posted image  full hvala resuser posted image
mala se reži noter kotnevemkajuser posted image , fajn je! Hvala lepa!user posted image
Pika, pikapoke 1000 za vas!user posted image  Zdrži srčica, saj bo kmalu vse za vami. Močano bjem in kup najlepših misli.

Zviz, lp tud mlinčki, pa šedou, pa vsem no! Pridem še potem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

01.10.2010, 11:53

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

No zdaj pa še najpomembnejše, Karolina bo v ponedeljek oprerirana. V nedeljo zjutraj morava na pediatrično, sinko in kuža pa na Koroško. Zdaj moram samo pazit, da vsi ne zbolimo. Patrik je bil že par dni z dihanjem na meji in sva  mu začela kar Singulair dajat, da ne bo pri babici in dedku težav. Karolina malo kiha, mene pa hoče kuhat. Verjetno bolj od psihe.

Vse pridne bit pa vam poročam. Miška za vas pa držim pesti. Kje ga pa bodo operirali?

Držimo pestke močno močno. Pa poročaj.

Mi bomo na vrsti novembra. Bomo pa prav tako na otroški kirurgiji na PEK.

clock-img

01.10.2010, 12:24

clock-img

Belen

pencil-img

2348

pikatara.... držim-o pesti za Karolino.... user posted image user posted image user posted image ... sicer pa, bo itak wse w redu..... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

clock-img

01.10.2010, 12:50

clock-img

almk

pencil-img

222

pikatra.... tudi mi držimo pesti in mislimo na vas...user posted image user posted image user posted image user posted image
..držte se...

clock-img

01.10.2010, 13:21

clock-img

nokes

pencil-img

1441

joooj, pika user posted image user posted image user posted image , držite se. ne pustite se prehladom in bacilom, tale vikend se cartajte, v ponedeljek pa bom ful ful ful mislila na vas! želim vam vse najnjanaj..... da se karolinca čimprej pozdravi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa še user posted image user posted image user posted image za miškico in rokeca v novembru!user posted image user posted image user posted image

ah, moje, moje...user posted image user posted image

nokes

clock-img

01.10.2010, 13:22

clock-img

pikatara

pencil-img

833

Sprememba plana jutri greva na pediatrično in bo operirana v nedeljo. Še boljše, da bo lahko očka dva dni skoz z nama, ker je vikend. Miška škoda da niste zdaj na vrsti bi bili cimri. Šibam imam celo goro za naredit, ker imam en dan manj.

clock-img

01.10.2010, 13:40

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Sprememba plana jutri greva na pediatrično in bo operirana v nedeljo. Še boljše, da bo lahko očka dva dni skoz z nama, ker je vikend. Miška škoda da niste zdaj na vrsti bi bili cimri. Šibam imam celo goro za naredit, ker imam en dan manj.

Ooooo pri vas pa dogaja. Kar pomeni da še čvrsteje stiskamo pesti.
Kaj boš spakirala zase? Kako peno za na un ležalnik ;-)

Veš kaj, se bova raje zmenili, da bova cimri kje drugje ... nekje na morju recimo... a prav?

clock-img

01.10.2010, 14:05

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Pika, zelo, zelo, zelooooo bomo mislili na malo Karolinco, da mine čimprej in čimboljše, pa nate in tvoja fanta tudi.
Sporoči čimprej in en veliiik kup poljubčkov za vse!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

01.10.2010, 14:40

clock-img

pikatara

pencil-img

833

Miška na onem ležalniku sem že preživela eno noč pa ni bilo panike, tako da o peni nisem razmišljala. Odločila sem se da bom imela avto nekje v bližini tako da lahko tudi domov skočim če kaj rabim in sem v pol ure nazaj. Vzela si bom samo kozmetiko in par stvari za oblečt, pa kaj za brat in računalnik ker bom probala magistrsko pisat, da bo čas perj minil. Imam pa srečo, da sem blizu doma in mi ni treba toliko razmišljat. Karolina nič ne rabi, vzeli bova nekaj igrač, povštrček, dude in flaško.

Moram vam pa tole povedat: otrokoma sem dala vsakemu svojo skledico jagod in vilico in si šla lase oprat. Pridem nazaj in iščem skledčke pa mi Patrik pokaže, da jih je v umivalnik pospraviluser posted image , pa vilice tudi, slinčke je dal pa na pult. Sploh ne morem verjetuser posted image .

clock-img

01.10.2010, 15:20

clock-img

blanč

pencil-img

3419

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Samo nahitrco, da javim, BLANČI, DOBILAAA!user posted image  full hvala resuser posted image
mala se reži noter kotnevemkajuser posted image , fajn je! Hvala lepa!user posted image
Pika, pikapoke 1000 za vas!user posted image  Zdrži srčica, saj bo kmalu vse za vami. Močano bjem in kup najlepših misli.

Zviz, lp tud mlinčki, pa šedou, pa vsem no! Pridem še potem!

Iiiiiiiii, sem vesela, da vam bo prišel pravuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

01.10.2010, 18:39

clock-img

Shadow

pencil-img

638

Blančelina, 100x HVALA za vajeti! Tamala navdušena, tamali nič kaj - mogoče še rabi čas, da se privadi. Embalaža je bila pa tudi krasna! user posted image  

Pika, super za hiter datum OP! Da bo pa vse v redu, pa itak ni dvoma! Pa user posted image user posted image user posted image  za Patrika in njegovo navijanje špagetov z vilico in žlico! Pa še enkrat user posted image user posted image user posted image  za njegovo pospravljanje skodelic! Njegova bodoča bo zelo srečna! user posted image

Mislim, kako je pa vreme... sivo in mrzlo... bljak!

Pridne bit!

clock-img

01.10.2010, 19:48

clock-img

ninčy

pencil-img

534

Hej!
Par dni me ni gor, pa 3 nove strani! user posted image  Pridne! No, malo je krivo vreme, malo pa tudi vse dogajanje okoli operacij in PEK.
Pika, tudi mi bomo mislili na vas. user posted image  V novembru pa še na Rokca user posted image  
No, pri nas bolj ali manj po starem - v vrtcu fenomenalno uživata, doma sta prava cukra. Edino štirice jima nagajajo.
Sem pa ta teden kupilabunde in kombinezone. Sem pa jezna na te ponudnike ttolk, da ne morem povedat. Jaz sem si zamislila bundo in hlače, seveda pa te velikosti še nimajo user posted image . In kaj če mama drugega, kot da kupi dve bundi in dva kombinezona. K sreči vsaj ni bilo predrago, saj sem jih našla v Kiku.
Tako, zdaj pa nad domače branje, o magisteriju pa sploh nimam časa razmišljat, kaj šele kaj naredit, tako kot Pika.
Aja, ko smo pri faksu. Almk, ČESTITAM!
LN

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

clock-img

01.10.2010, 19:49

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Shadowka mi jutri prijadramo v bistrico, bo čas za kakšno pivo ali bo treba drgič...
Pri nas je tudi lara ful uživala bernardku je blo pa mal odveč vse skupi ampakpo nekem času je osvojil pol je blo pa fajnuser posted image

(Mark Twain)

clock-img

01.10.2010, 21:03

clock-img

Shadow

pencil-img

638

Blančeta, FB! user posted image

clock-img

02.10.2010, 15:46

clock-img

pikatara

pencil-img

833

Mi smo doma, vsaj 60%. Zjutraj smo prišli na pediatrično in se jim sploh ni sanjalo kaj delamo tam. Operacija bo v pon tako da smo lahko doma do jutri popoldne. Iz administarcije so nas klicali in ker štrajkajo so se bali da rabijo dva dni za pregled, na pediatrični pa vse poteka normalno in brez štrajka. tako da slaba komunikacija in posledično 40% družine že na Koroškem. Je pa tak mir in dolgčas doma, da ne moremo verjet. Skratka en otrok, sploh tak kot naša princeska, je sploh brez veze. Moram napisat in občasno nazaj prebrat ko bo spet Idrija doma. Operirana bo okoli 14 in zvečer sama tam, ker bo na intenzivni, tako da se kaj v pon javim. Lep vikend vsem.

clock-img

02.10.2010, 20:01

clock-img

blanč

pencil-img

3419

pika fajn, da ste še en dan skupajuser posted image
Mi smo bili pa danes s šedowimi na piru, no jaz sem bla na piru, ostali seveda brezalkohol...user posted image user posted image
Vsi so super, otročka cukra, čedna, skor pridnauser posted image starša pa točno taka kot sem si ju predstavljala, simpatična, duhovita in nasmejana. Fajn je blo in upam, da še kdajuser posted image
Kako pa kaj ostale, veliko ste pisale danes, pridneuser posted image
Škoda, ker nam ni uspelo v enem letu niti enega srečanja skupi spacat...

(Mark Twain)

clock-img

02.10.2010, 20:50

clock-img

Belen

pencil-img

2348

helooooooooow,

eko mene,da bo blanč lahko kej brala, ne sam na e-bayu zaprawljala user posted image user posted image user posted image
rabim naswet.... user posted image
danes je Naša dobila wročino.... user posted image user posted image user posted image kr orenk 38,5-39C ... zdej HB spi z swečko,kr če ne.... sicer razen da ji iz nosa teče že cel teden in da mal kašlja je wesela in se igra.... user posted image edino se mal bolj hiter utrudi in bolj stiska... user posted image
torej: mi imamo za ju3 it na poroko od enega naj kolegow od mojga user posted image .... kaj naj naredimo,če bo ju3 tudi imela wročino? ostat doma? it-ji dat swečko? jo dat k nonotom in Lijo imet sabo? oni so rekli da ni panike za par uric???!!! zdej pa ne wem..... js sm bolj da ostanemo doma.... sam moj.... user posted image user posted image user posted image naswet,kaj bi we naredile??? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

clock-img

02.10.2010, 20:50

clock-img

Shadow

pencil-img

638

Pika, a praviš, da imaš sedaj edinko? user posted image  Meni bi se pa prav prilegel kak dan takega dolgcajta. user posted image  Uživajte še malo doma, potem pa user posted image  za v ponedeljek!

Ja, mati Blanč je bila na piru, mi smo bili pa brezveznjakoviči! user posted image
Skratka, otroka že sama not v gostilno hodita (temu se menda reče trening preživetja) user posted image user posted image user posted image , B je pravi knedlek, L pa malo zadržana damica, pridna pa sta tak približno kot naša. user posted image
No, če bo še katera kaj v naš kraj zavila, ponovimo vajo! user posted image

clock-img

02.10.2010, 20:51

clock-img

Shadow

pencil-img

638

Belen, jaz bi se jutri odločila, ko boš videla, kako je z njo.

clock-img

02.10.2010, 21:17

clock-img

almk

pencil-img

222

Pikatra - držite se...držimo pesti..user posted image user posted image user posted image
Belen - tko kot pravi Shadow - počakaj do jutri in boš videla kako bo...jst bi - če bi bila full slaba (res visoka vročina) ostala doma, drugače pa šla ali z njo al pa jo dala k nonotom..upam, da se reši samo od sebe, da bo Lija jutri ok in da greste na poroko vsi skupaj..
nočkoooooooo punce..
grem še mal na FB, pa mal za vrtce pogledat (ja še vedno nimamo vrtca in še vedno upamo, da ga čudežno dobimo, saj so se pravila v Lj spremenila in gremo na skupno čakalno listo)..potem pa spat in upam, da spat do jutra...no sej sta pridna, se ne bom pritoževala..
pa-pa..

clock-img

02.10.2010, 21:48

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Pika, spočij si še ju3, ni fajn to prekladanje, a saj nimaš kaj, lepo opravte s tamalčko in čimprej domovuser posted image user posted image user posted image user posted image
Belen, boš vidla ju3, jaz z vročino ne bi šla...če pa jo nonoti vzamejo, potem nekaj urc lahko ostali greste...boš že ti najbolj vedla...moji mali tudi od danes curljauser posted image
šedov- blančetovi meetinguser posted image - vsaj kdo k zna uživat, pridniuser posted image
almk, čakamo na čudež
upam na mirno nočuser posted image  user posted image

Coelho

clock-img

03.10.2010, 22:46

clock-img

Shadow

pencil-img

638

uf, kam smo spet padle... user posted image
A ste vse BB gledale al kaj??? user posted image

clock-img

04.10.2010, 08:59

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

user posted image ja senči, razbijamo si glave in ugotavljamo kiri je slavenuser posted image
jutro lepotičkeuser posted image

pr nas curlja in kaplja, aha, oba, ...oh, naj mine kot je prišlo, že zdaj prehladu pojem himno v slovouser posted image  fajn dan in cel teden!
Pika mislim na vaju!user posted image user posted image user posted image

Coelho

clock-img

04.10.2010, 09:56

clock-img

pikatara

pencil-img

833

Moja princeska je v operacijski, mamica pa čaka doma. Traajlo bo ene 6 ur in sem šla raje za 4 ure domov, kot pa da se tam nimam kam dat. Vsi so ful prijazni, le zmišljujejo si malo. Včeraj zvečer je pediater rekel naj ne bomo preveč razočarani, če jo bodo danes domov poslali zaradi ostalih nujnih operacij, ob 8 zjutraj mi je kirurg rekel, da imajo sedaj konzorcij in da bo prišla na vrsto v enem izmed teh treh dni, razen če bo kaj nujnega vmes prišlo, no ob 9 so jo pa prišli iskat in jo odpeljali. Miška ležalniki niso tako neudobni, le kak svoj povšter si vzemi, je pa omara ful ozka tako da je težko kaj dosti not spravit. Je pa luštno ker sta samo dva v sobi in ima vsaka soba tv. Danes  bo mala na intenzivni tako da so mi priporočali it domov spat, tako da bom zvečer več poročala. Saj vem da bo vse ok, sam malo se mi vlečejo te ure. Kaj bi bilo šele če bi tam čakala.

clock-img

04.10.2010, 10:28

clock-img

Belen

pencil-img

2348

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

hahaha, js razen sptriptizete Pie ne poznam nikogar user posted image user posted image user posted image user posted image ne wem kaj je pri nas v SLO slavno ej, še Murko je bolj slawen user posted image user posted image user posted image user posted image
zame BB slavni bi bli Miša molk, stojan Auer (ne hči) in podobni...... mah   user posted image user posted image user posted image to je lahko samo pri nas.....

Lara si dobila zadnji del hodulje? user posted image user posted image user posted image user posted image

pika.... držimo pesti, itak bo wse w najlepšem redu..... lani ko sm bila w B, sm spala tudi gor z mojima čebalama, ampak meni tudi uni ležalniki sploh niso komot.... user posted image ubijajo... user posted image

dežek pada, Naša je bolna-je doma z mano, Lija pa w wrtcu user posted image če ne bi se dolgočasila doma..... pa še dežuje.... user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem