za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
hmmm, zbiranje poteka do konca avgusta, a posledice zbiranja podpisov se že kažejo...
super!!! zelo sem vesela. sicer te ne poznam osebno, ampak kolikor sem te na forumu spoznala, vidim, da si topla, nežna oseba, ki se zna boriti zase in za svoje najbližje, in vem, da boš čudovita mama. res ti privoščim srečo
06.08.2010, 10:11
bela.kava
682
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava a posledice zbiranja podpisov se že kažejo...
Ja? Kakšne?
ha, ha za začetek sem jaz malo, malo bolj optimistična, če to kaj šteje ... in še vedno ni konec, kar je tudi dobro, a ne
06.08.2010, 10:18
zvesta
7042
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava a posledice zbiranja podpisov se že kažejo...
Ja? Kakšne?
ha, ha za začetek sem jaz malo, malo bolj optimistična, če to kaj šteje ... in še vedno ni konec, kar je tudi dobro, a ne
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava ha, ha za začetek sem jaz malo, malo bolj optimistična, če to kaj šteje ... in še vedno ni konec, kar je tudi dobro, a ne
Ouje... absolutno.
Tole tvojo temo spremlja gospa, ki v MK pozna ljudi, ki se ukvarjajo s posvojitvami. Meni je rekla, da bo, če ji bo le zneslo, malce pokukala, kaj se dogaja tam dol.
06.08.2010, 14:25
1Eva***
93
[/quote]
hmmm, zbiranje poteka do konca avgusta, a posledice zbiranja podpisov se že kažejo... [/quote]
Sem že na posvojene mame napisala, da podpiram belo kavico, ji stojim ob strani, hkrati pa občudujem njen oz. njun pogum za punčki. Zato te prosim zvesta, če me lahkp dodaš na seznam.
Hvala!
08.08.2010, 21:13
Matejčika
779
IZVIRNO SPOROČILO: 1Eva***
hmmm, zbiranje poteka do konca avgusta, a posledice zbiranja podpisov se že kažejo...
Se podpišem, pod Evin post! Se veselim!
Tina, maš ZS!
08.08.2010, 21:20
sonček33
11583
Do konca. In naprej.
08.08.2010, 22:44
slomak
600
Zvesta lahko še mene dodaš...