IZVIRNO SPOROČILO: Poliana
Kaj naj naredim? Ljubim ga, a življenje je eno, zakaj bi živela nekje, kjer bi trpela in pol časa porabila za vožnjo... Ne predstavljam si tega, da bi tako malo časa imela za moje otroke... Da pa bi se njemu totalno podredila in popustila - to predstavlja celo moje življenje ???!!!
Ne čutim še, da bi naredila konec zveze... po eni strani bi pustila reki, naj gre svojo pot, pa me bo že vsoda sama pripeljala do rešitve... Po eni strani pa bo šlo življenje mimo mene...
Imaš več možnosti:
1. Če ti toliko pomeni, da je to vprašanje biti ali ne biti, potem pojdi proč.
2. Lahko razmisliš, če pa morda le ne pretiravaš s tem, da je pri njemu tako grozno. Morda bi ti bilo všeč, bi se vživela v lajf pri njih, si našla službo bližje, saj si še mlada, boš pa ja našla kaj veselja v nekih novih izzivih.
3. Lahko mu daš ultimat, moja hiška pri mojih starših, ali pa nič - kar je skoraj enako prvemu predlogu, z rahlimi možnostmi, da vendarle popusti.
4. Lahko mu pustiš, da naredi eno ziher varianto pri njem doma, saj v končni fazi 15.000eur ni tak denar, da ga ne bi mogel pogoltnit ali da ga ne bi mogel dobit vrnjenega, če se nekoč v ta flat vseli njegov brat, sestra....ali ga dobi v končpni fazi povrnjenega, ko umrejo starši. Poleg tega lahko nekaj časa tudi tam bivata, da preizkusita, ali ti je tam sploh fajn ali ne - mislim kako vas vibrira, kakšni ljudje živijo tam, kako te sprejemajo...
5. Lahko mu pustiš, da naredi tam kar misli, vendar vztrajaš, da živita nekje drugje, recimo na tretji lokaciji. Mislim ti prodaš hiško in si kupita nekje nekaj.
Meni se zdi,d a je tale tvoj pač tipičen dec, ki želi poskrbeti zase in za svojo varnost. ormalno je,d a si želi sam nekaj ustvariti. In to se mu zdi najboljša varianta. Razumem ga na nek način. Ker pa meni nikdar ni bilo težko zapustiti domačega kraja, se težko tako zelo poistovetim s tabo. Kamorkoli že sem se selila, sem našla prijazne in prijetne ljudi, ni mi bilo nikjer bad. IMam dobre izkušnje, zato težko razumem tvoj strah - razen kar se tiče skupnega lajfa s taščo. To pa razumem,d a ni vedno izi. Tukaj je tvoj strah popolnoma upravičen. Ampak nujno pa ni, veš, da se slabo razumete. Veliko ljudi poznam, ki se imajo v takih skupnostih čisto fajn - kljub temu, da jih je veliko, ki se imajo pa zanič. Moji predlogi so torej zgoraj. Srečno.