cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tikanje tašče

clock-img

22.07.2005, 13:41

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Matr sm kura, tud pošiljat več ne znam, sem kot papiga

clock-img

22.07.2005, 15:43

clock-img

Tinna

pencil-img

420

Jaz taščo in tasta vikam in si sploh ne predstavljam, da bi jima rekla ti pa čeprav živimo skupaj. Pa tudi vse njegove tete in strice vikam, ker so pač starejši.
Moj srček pa tudi moje starše vike moje strice in tete pa ne, ker so sami tako želeli.
Jaz sem bila vzgojena, da se pač starejše ljudi vika razen, če oni sami ne želijo tako potem se moram nekaj časa privadit, da jim rečem ti.

clock-img

22.07.2005, 20:50

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Midva tudi vikava in tako se mi zdi najbolje.

clock-img

23.07.2005, 07:00

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Midva sva že 17 let skupi,pa oba starše od drugega vikava.Ne vem,ne bi mogla tikat moje tašče,ker je preveč zatelebnjena.Moj pa tudi moje starše vika,pa je tud prav,ker je preveč starostne razlike med nami in ne vem....
en lp:morje:D.

clock-img

23.07.2005, 11:55

clock-img

urši*

pencil-img

1037

moj moja dva tika , js pa njegovih ne.

nista mi nikol rekla, čeprav mi včasih kr mal ugre, ker sem bol tako navajena...
njegovo teto in strica pa tikam...

clock-img

23.07.2005, 16:52

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz jo vikam in prav se mi zdi da jo,čeprav se ful dobro ratumeva in sva prijateljici

clock-img

23.07.2005, 23:22

clock-img

Kati S

pencil-img

51

Če bi bilo po moje, bi jih tikala. No, pa ni. Moj mož moje starše tika, pa tudi če je njegova tašča Vika...
Škoda se mi zdi, da se ne da tega dogovorit, saj smo vendar žlahta.

clock-img

23.07.2005, 23:35

clock-img

Anonimen

Jaz jo vikam, to mi ni problem. Problem mi je, ker se še do sedaj (kakšnih sedem let) ni izjasnila, kako naj jo pokličem. Tako je včasih malo čudna situacija, ko se izmotavam iz direktnega klica kot v kakšni komediji.:)

clock-img

24.07.2005, 08:09

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Moj mojo mamo vika, njega pa tika.
Jaz pa probavam stavke tako obrnit, da mi ni treba reč ne vi ne ti.

clock-img

26.07.2005, 09:32

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Najbolj prav je tako, kot se ljudje med seboj zmenijo. Jaz oba vikam.

Spostovanje gor ali dol.

clock-img

27.07.2005, 23:25

clock-img

Abby

pencil-img

617

Moja tast in tašča sta zame gospod in gospa ****. Moj mož pa mojo mamo vika, ampak jo kliče mama in o njej govori kot o materi. Saj tudi mu je bolj mati, kot so mu njegovi kadarkoli bili starši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem