IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Jaz ga tud vedno zjutraj pred jutranjim hranjenjem previjem (to je pri nas od 5.30-6.15 enkrat). Si res ne predstavljam, da bi ga v plenici, ki jo ima celo noč na sebi, pustila pol spat po hranjenju še 2 ali 3 ure.
Pri nas isto. Ma potem eno plenico od cca 21:30 do nekje 5h, včasih izjemoma 6h (če tako dolgo spi), potem pa novo. Zaspi čisto ok nazaj, samo je treba res najprej previti, ker ga hranjenje potem uspava nazaj. Včasih pa tudi ne zaspi, to je res, sam je pa max kako uro pokonci, potem pa spet zadrema. Je mel pa naš res eno obdobje, ko je bil zjutraj kak teden obvezno polulan čez in čez. Je pa minilo samo od sebe, še zdaj ne vem, kaj je sploh to bilo.
Za
lulčka je meni najprej patronažna rekla, da je super in da ni treba nič vleči, potem na drugi posvetovalnici je pa P rekla, da vsake toliko pa naj le potegnem. Ponavadi to naredim po kopanju, ko je koža še taka mehka in je vse čisto. Drugače pa pri nas kožica ne gre dol čez glavico, samo luknjica je malo večja. Drugače sta bla pa oba moja brata na operaciji in tudi bratranec (vsem trem sta mamici lepo pridno vlekli kožico dol). Malo je to tudi dedno. Starejšemu so samo prerezali kožico, mali je mel pa tako zaraščeno, da so ga morali kompletno obrezati. Prvi je okreval mimogrede, pri malemu je blo pa kar kriza.