cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Izkoriščanje opcije "anonimen"

clock-img

27.05.2010, 11:05

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

in se kmalu vpisala pod drugim nick-om user posted image

clock-img

27.05.2010, 23:09

clock-img

naša beba

pencil-img

356

Živijo punce,
imam samo preprost nasvet za vse tiste, ki želiko bit anonimne na forumu: treba je prebrat stare objave. Pa saj se problemi med nosečnostjo v zadnji na primer treh letih niso kaj dosti spremenili. Odgovorov je en kup, pa še ni ti treba čakat, da ti bo kdo odgovoril.  :)
Sama tud brskam že kak mesec okol po straneh in forumih, pa mimogrede ko iščem in berem eno temo naletim, še na sto ostalih zanimivih pa se spet naučim kaj novega. Da se bom pa sam zato, ker mi par dni zamuja in se mi zdi da bi lahko bla noseča vpisala in pisala na forum mi pa res ni prišlo na pamet (banalno, ampak so res take teme...)
Je pa res, da če bodo admini izključili eno anonimno, se najbržlahko takoj vpiše pod drugim nickom, najbrž spet anonimnim. Žal.
Js bom rajš še naprej uživala ob branju tistega kar me zanima in čakala, da me pikica pod mojim srčkom začne brcat pod rebrca in da bomo jeseni končno družina. Če pa bom naletela na tako temo jo bom preskočila. Mislim, da bi bilo to najbolje, če bi znali bedarije ignorirat.
Malo sem se razpisala, ampak...

Lepo spite, sončki!!

Prva snežinka Ema, 27.11.2010

clock-img

29.05.2010, 22:22

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Pozdravljene, na temi je sodelovalo kar precej različnih anonimnih uporabnikov. Pri nekaterih anonimnih odgovorih je na IP številki prijavljenih več uporabniških imen. Dve uporabnici pa sta želeli v zadnjem tednu izpis.

clock-img

29.05.2010, 22:27

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Pozdravljene, na temi je sodelovalo kar precej različnih anonimnih uporabnikov. Pri nekaterih anonimnih odgovorih je na IP številki prijavljenih več uporabniških imen. Dve uporabnici pa sta želeli v zadnjem tednu izpis.

Zanimivo. In pričakovano.

Hvala za trud
user posted image

clock-img

30.05.2010, 00:49

clock-img

benika

pencil-img

7793

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne moreš da belivaš.

clock-img

11.06.2010, 13:47

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ok, mogoče se mi sam zdi, ampak v tehledveh temah:

http://www.ringaraja.net/forum/sank-v-nosecnosti/m_5195858/mpage_1/tm.htm#5195872

http://www.ringaraja.net/forum/nosecnost-brez-menstruacije/m_5097721/mpage_1/tm.htm#5195869

je po mojem mnenju tale nesramna 'anonimna' (oz. glede na znakec - anonimen) ista oseba, ki anonimnost uporablja za sproščanje svojih frustracij al neki. tak primer bi bil čist ustrezn za razkrinkanje.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

11.06.2010, 14:03

clock-img

RAKICA2007

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

ok, mogoče se mi sam zdi, ampak v tehledveh temah:

http://www.ringaraja.net/forum/sank-v-nosecnosti/m_5195858/mpage_1/tm.htm#5195872

http://www.ringaraja.net/forum/nosecnost-brez-menstruacije/m_5097721/mpage_1/tm.htm#5195869

je po mojem mnenju tale nesramna 'anonimna' (oz. glede na znakec - anonimen) ista oseba, ki anonimnost uporablja za sproščanje svojih frustracij al neki. tak primer bi bil čist ustrezn za razkrinkanje.

tudi jaz sem na prvi temi takoj na to pomislila/celo, da je ista oseba, ta anonimna...mislim, da dol padeš user posted image
user posted image user posted image user posted image  - ampak, to jih ne gane user posted image
se bodo pač izpisale oz. dale predlog za izbris...so what user posted image , čez teden pa nazaj pisale

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem