cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: porodnišnica Ptuj ali MB?

clock-img

09.08.2010, 20:55

clock-img

j.urska

pencil-img

36

Gelca (Angelca) ali Mateja?

Jaz grem rodit na Ptuj. Za MB slišala tako dobre kot slabe izkušnje. No, saj za Ptuj pa tudi. Kak naletiš. Jaz sem izbrala Ptuj, ker poznam eno izmed babic.

clock-img

10.08.2010, 10:01

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: neisha80

Sestra Nada?

Nimam pojma. Ti povem oktobra, ko bom spet tamuser posted image

clock-img

07.01.2011, 15:24

clock-img

Lily86

pencil-img

238

Jaz sem se dolgo nagibala proti Ptuju zaradi bolj osebnega pristopa in prijaznejšega osebja. Na koncu sem se odločila za MB zaradi otroške klinike (če gre na Ptuju z dojenčkom kaj hudo narobe, te nabašejo in peljejo v MB) in zaradi možnosti epiduralne.

Na mariborsko porodnišnico imam sicer več slabih kot dobrih spominov. Svetle točke so zelo prijazna in vzpodbudna anastezistka (od nje sem imela več kot od vsega ostalega osebja v porodni!!) in ful prijazna jutranja sestra na oddelku... Sicer pa katastrofa - od sprejemne zdravnice, do babice, večine sester na oddelku, zdravnikov, ki so opravljali vizito, sosed v sobi... GROZLJIVKA! Me je kar groza ko se spomnim, da bo čez par mesecev treba spet tja...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem