cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ločevalna 1.5.2010,gremo punce

  
clock-img

14.05.2010, 17:41

clock-img

Kofi

pencil-img

831

se strinjam z anabanano...treba je počakat! Najprej gre lahko v par dnevih ful hitro, ker gre večina po mojem odvečne vode ven - to je tisti del, ko gre pri moških tko hitro...oni ful več hujšajo lahko kot ženske...
po 14 dnevih ali 3 tednih pa gre zares....tko da...vztrajajte!!!! ZAMISLITE si, kako bi zgledale, ko bi imele želeno težo...in to imejte v mislih vsak dan!

ja v nedeljo tehtanje..nujno!! Že komaj čakam...saj tudi če bo vsaj na istem ostalo, kot je blo, bo že super...to bi mi potrdilo, da sem na pravi poti!

Danes sem pa mogla toplo zelenjavo - bučke, korenček in por - ziher pa danes ne bom banane user posted image  ... tko da je blo kr dosti jabolk in to kar sem napisala...ostalo nič...še vode ne pijem,kar bi me lahko okregale!!!

Men so hlače že mal prevelike user posted image  Še malo pa mi bodo one ta stare prav...hihihi...

clock-img

16.05.2010, 14:22

clock-img

discoamela

pencil-img

75

Jaz se prehranjujem po tisti knjigici iz Rine... lepo po vrsti... mogoče res premalo pijem, ker mi voda ne diši preveč... Res gre počasi, ma zdej sem že na -3, tako da, če nič drugo, se vsaj ne redim naprej.. Počasi se daleč pride al kako že...user posted image  Vztrajam!
Bravo Pegica1! Če se že pozna pri oblačilih je to super!!! Kar tako naprej!! user posted image

clock-img

18.05.2010, 06:29

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Pupe ki ste???!!!

Ste imele tako kot jaz naporen vikend? Vse sem si porušla v enem pregrešnem dnevu...kar pomeni, da imam toliko bolj strogo dalje...kazen more bit. Smo bli namreč pri mojih in tam nas samo filajo...ni konca!

Danes imam S dan. Zdaj grem plavat...pol pa res sam na sadju in mogoče kakšni topli zelenjavčki popoldan...ali pa zvečer pečene banane...to mi je ful dobro, čeprav sem v dvomih, da je prav, da banane tolk cukra spustijo user posted image

kg...jih napišem jutri...danes niso še za v javnost - zaradi vikenda...user posted image

Daj, zbudite se!!! Sicer prinesem tako "metlico" za muhe...pa vas po riti!

clock-img

18.05.2010, 07:35

clock-img

anabanana

pencil-img

933

ciaoooooooo pegica user posted image

Ne se bat, nismo obupale ... evo tudi jaz na sadnemuser posted image , sej veš, da tega ne maram ... vedno zdržim do popoldneva potem pa ... pade kak košček sira... ma danes ne bo, ampak si bom popekla šampinjone in upam, da zdržim. Jaz sem bila čez vikend kar pridna, no par manjših grehov, ampkak za vikend kar ok ... jem pravilno, vendar preveč količinsko (med vikendom) ...

Se zmenimo, da se jutri tehtamo ali pojutršnjem po beljakovinskem dnevu?

_____________________________

krepat ma ne molat

clock-img

18.05.2010, 14:35

clock-img

Pmaxi

pencil-img

42

Jaz imam pa dve vprašanji glede teh ločevalnih....

a to je prav v dieti zapisano, da morate tako malo jest?
Ko vas berem, me je prav groza. obrokov bi morale imeti 5-6 ne pa 3-4. Ko puščate predolge razmake se metabolizem upočasni in na koncu boste izgubile mišično maso in ne maščobno tkivo.

Kako telesu razložite, da so npr. oglikovi hidrati ali pa beljakovine zanj na razpolago samo enrkat na teden?
Telo vsak dan potrebuje vse hranilne snovi.

ne mi zamerit, res ne poznam ločevalne, samo ko vas berem mi je to zelo nenaraven način prehranjevana.
A tako potem jeste celo življenje?

clock-img

18.05.2010, 18:20

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Oj tudi jaz sem še tukaj....čeprav sem čez vikend sto na uro grešila, pa še ta rdečo teto sem dobila, sem nekako v dobrem tednu dala dol približno 1kg. Ni nekaj za dol padit, vendar sem kar zadovoljna. Seveda zaradi menstre kg niso čist realni, ampak da le gor ne gre.Do željene teže mi manjka kakšnih 9kg, do tja pa bom verjetno prišla v kakšnih desetih letihuser posted image . Ni kriva dieta, temveč moj hiper apetit.

clock-img

18.05.2010, 20:30

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Da odgovorim Pmaxi najprej...
moje mnenje je tako...jaz hujšam po mojem že vsaj pol življenja user posted image  Do zdaj mi je veliko različnih diet dalo nekaj kilogramov dol...nobena pa ni delovala..da bi kg tudi ostali na želeni teži. No, pol pa sem slišala za ločevalno prehranjevanje. In deluje.
Fora je, ker se nisem nikoli tega lotila v smislu, hujšam. Ampak v smislu, drugače, bolj zdravo se prehranjujem. Telesu ne govorim, da mora vsake 4 dni jest beljakovine itd. Ampak s tem prehranjevanjem res vnesem v telo vse sestavine. Če ne bi tako jedla, bi bil moj prehranjevalni teden brez sadja, z zelo malo zelenjave, z veliko žemljicami, z veliko kave, s hitro prehrano - nekaj običajno vržem v ponev...pri tem prehranjevanju pa res jem od A do Ž vse. Še najbolj mi ustreza, da MORAM pojesti dosti sadja...nikjer ne piše, da moreš jest samo 3x na dan. Lahko ješ tudi 7x če hočeš. Tudi pri običajnem t.i. zdravem zdravniškem prehranjevanje pomeni 5x na dan to, da za malico poješ jabolko in npr. kos kruha, ne pa pol kosila...tko da si to lahko na več načinov razlagaš. Jaz sem definitivno ZA zdravo prehranjevanje! In to je! Nihče me ne bo prepričal obratno. Gre pa za 90 dni, da ješ 4 dni vsak dan drugače in to ponavljaš. Po 90 dneh pa kombiniraš samo po obrokih zopet 90 dni. Ni neke znanstvene fantastike, le da pri nekem obroku ne ješ poleg priloge...tko jaz nekomu na hitro razložim. Lahko poskusiš...jaz vem da ti ne bo žal. Vsakemu, ki ga poznam, se je prebava tudi precej izboljšala. Mene je G po prvem porodu vprašala odkod mi tako dobra kri. Tako, da nekaj je na tem. Le, psihično moreš bit pripravljen, pa ekipo zadaj, da imaš motivacijo, ker lahko te hitro premamijo glih na nepravi dan neke sladkarije in ne vem kaj vse user posted image  Ampak, tudi s tem ni nič narobe, če se pregrešiš, saj vsak človek ve, kje je normalna meja...nenormalno se je nažirati, čeprav je to sadje. A ne da?

Pol pa za ostalo ekipo še...jaz bi se tehtala po beljakovinskem dnevu...danes bo v meni preveč vode user posted image
Tudi jaz, ko imam M, imam mal povišano težo...že od nekdaj...tudi do cel kg več. Kdo bi to razumel... :D

Papa....se tipkamo jutri!

clock-img

20.05.2010, 10:45

clock-img

discoamela

pencil-img

75

Jaz se tudi boljše počutim po dobrih 3 tednih, skoraj 4! user posted image  Sem dobila en red, ritem... nič mi ne manjka, pa še prebava se mi je ful uredila.. Res da mi gredo kg pooooočasi dol, (danes kaže -3,5) ampak vztrajno padajo, tako da .. rezultate je sedaj že videt tudi v ogledalu in sem zato toliko bolj prepričana, da se splača vztrajati do konca. Prijateljica mi je rekla, da ne moreš shujšat toliko kot ti hočeš, ampak koliko telo dovoli .. verjetno je nekaj res na tem.. Ona je v istem času dala dol 7 kg! Pa se čisto enako prehranjujeva... skupaj greva zvečer teči in narediva trebušnjake pa vaje za rit pri meni doma...cca 1h vse skupaj ene 3x tedensko. Do sedaj sva samo 1x spustili trening (višja sila user posted image ...). Telo se mi je že preoblikovalo zaradi teka in že se vidim v novih hlačah user posted image  Imamo eno poroko v juniju, bi bilo dobro še ene 5kg dat dol do takrat...težka bo. Bom pa poskusila.
Kaj zdej s tem tehtanjem?? A naredimo kakšno tabelco?? Zna katera ? Jaz sem bolj lesena za te stvari, ma če mi poveste kako in kaj, z veseljem naredim...user posted image  cajta imam na pretek..
Jaz se tudi bojim kaj bo ko bom imela za dobituser posted image  ker takrat žrem samo sladko!! Ajajaj... si bom omislila tiste suhe slive, marelice in fige...tam je cukra kolkor češ!

Zdržte punce!

clock-img

21.05.2010, 08:53

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Pa kje ste žene??? user posted image  Upam, da mi ne zabušavate ... user posted image  Jaz sem se včeraj prebudila z dobrimi 60 kg !!!user posted image  Ne morem verjet, zdaj že na vseh oblekah opazim, da ne tiščijo, da lepše stojijo.

discoamela svaka tebi častuser posted image  res, ful si pridna pa ful motivirana, tudi jaz bom morala uvest še trening v to - zaenkrat so moja edina rekreacija dolgi sprehodi s psom, sicer kar pičiva, nisva penzinističnauser posted image

pegica1 ... zelo dobro si to napisala-odgovorila Pmaxi in se 100% strinjam s tabo, evo mene je ta dieta naprimer prisilila, da sem začela jesti sadje kar res nikoli nisem ... pa pravi da malo jemo ... jem več kot prej, meni se zdi, da ful in hujšam, telo dobi vse kar rabi ... sadje, zelenjava, oh, beljakovine ... res vse ... prej sem jedla dosti bolj enolično in definitivno preveč mesa.

danes Oh dan ... pizza hir aj kam user posted image


_____________________________

krepat ma ne molat

clock-img

21.05.2010, 13:46

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Ma hard...anabanana...ma kak ti je to ratal! Jaz sem jih včeraj mela 61,4 in sem  bla zadovoljna - to je skor 2 kg manj. Ampak...ti pa kr na 60!!??? Se morem poboljšat...ti in tvoja konkurenčnost! user posted image

Danes sem za  kosilo pojela graham žemljico...ne vem kaj bo še padlo poleg...kaj dobrega...pa ne preveč količinskega...očitno me to baše...
Pa Š dan me heca, ker če se stehtam naslednji dan, kaže ful preveč...tk da je boljš da se sploh po Š dnevu ne tehtam :D Potrjeno najoptimalnejši dan je po Beljakovinah :D

Papa...Pegica

clock-img

22.05.2010, 08:12

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Ojoj...danes dobimo obiske...in mi imamo sadni danuser posted image  Kako naj to zakamufliram user posted image

Nočem namreč da vsi vejo da se prehranjujem ločevalno...ker se vedno najde kateri ki me pika in sprašuje bedarije user posted image

Ah, saj bo...samo ne vem če mi bo uspelo obdržati težo oz. slediti anabanani in disccoameli...no od tebe sem itak še daleč daleč...user posted image

clock-img

22.05.2010, 10:20

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Oj,punce pridne ste , pridne....jaz pa malo manjuser posted image . Moja dieta je bolj tako, tako...vsaj v zadnjem času...Sama sicer še nekako pazim, vendar mi je v zadnjem času precej motivacije zbila tale moja teta s Krvavcauser posted image . Že tako imam ob njej nenormalen apetit, sedaj pa mi dišijo same sladkarije...povrhu vsega pa mi je kar čez noč skoraj vsa izgubljena teža skočila nazaj. Vem , da je to v večini zaradi user posted image ,saj je pri meni ponavadi tako, vendar prav za dvigovanje motivacije pa ni to...user posted image . Povrhu vsega mam takrat tudi kar nekaj bolečin in se mi ne da preveč migat...skratka samo capljam okrog in se smilim sama sebi...Komaj čakam da je mimo, pa da grem spet mal na kolo in tako naprej...   

clock-img

22.05.2010, 14:31

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Čestitam vsem, ki se držiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se nisem kaj preveč držala ta dva tedna (kg isti), danes pa res začnem.

Imam pa eno vprašanje! Včeraj sem začela tudi malo športat, sicer nisem laufala ampak ful hitra hoja, kar dost velik krog sem naredila. Ampak noge so ma po 15 minutah tako srbele, da sem si skoraj kožo spraskala (po bedrah), večer pa sem videla da mam polno modrih flekcev, očitno popokane žiliceuser posted image . A je to normalno? Jaz sem si pač razlagala tako da nisem navajena in pač to zato.

Imam 66,7 kg, moj cilj pa je 58. Upam da mi uspe!

Pa še nekaj če imam ob 12.30 kosilo, pol pa piše da 4 ure presledka, kdaj pol malica in večerja, to vse skupaj pride pol pozno?


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


clock-img

22.05.2010, 21:48

clock-img

Kofi

pencil-img

831

alja...moje priporočilo...ne prevč komplicirat. jej ko si lačna...le da ni glih takoj za kosilom...sicer pa odvisno kako hitro in koliko želiš shujšati...sej veš, vedno je to prvo :D

clock-img

23.05.2010, 21:45

clock-img

bomboncek1

pencil-img

252

evo se pridružim tudi jaz. po 2. porodu imam 5 kg viška in sem včeraj začela z ločevalno. v preteklosti sem na ta način že shujšala (nekaj odvečnih kilc),več let pa uspešno držala kile na želeni številki (ne prestrogo).

včeraj sem imela 64,9 kg in začela sem beljakovinski dan. zajtrki so vedno enaki pri meni: kava z mlekom brez sladkorja. temu se pač ne odrečem, četudi bo uspeh manjši. za kosilo sem jedla meso in solato, za večerjo meso in solato. danes sem jedla krompir in solato, za večerjo kislo repo (surovo) in paradižnik (ni bilo časa, smo prišli pozno domov). jutri bo kriza, ker grem v službo in nimam kaj dosti izbire glede hrane. od doma si ne morem nosit, ker nimamo kuhinjce in niti kje jesti. sodelavke živijo od jogurtov in jabolk, potem pa se doma nažirajo, druge hodijo na kosilo v menzo, samo meni tam hrana ni dobra. je premastna in ni nobene izbire. zanimivo pa je, da tiste, ki med delovnikom mlatijo jabolka in jogurte, so vse prekomerno težke, druge pa, ki jedo sendviče in menzarsko hrano, pa so normalno težke ali celo suhe. kdo bi razumel?

morda si bom pa naročila halo pizzo samo z zelenjavo in paradižnikovo omako, brez sira in šunke.


še eno vprašanje: kam spadajo olive?

torej dodajte me:

bonboncek1
teža: 64,9
ITM: 22,9
cilj: 59,9 user posted image
začetek: 22.5.2010

če bi se teh 5 kg znebila do septembra, bom vesela.

clock-img

24.05.2010, 10:12

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Ciao pupe...

nisem bila preveč pridna ta vikenduser posted image , nisem se sicer nažirala, vendar tudi na ločevalni nisem bila ... enostavno preveč obiskov, sprehodov in bi res preveč komplicirala ... nimam občutka, da bi se kaj zredila, na vago si pa tudi ne upamuser posted image , kakšna kilca je sigurno šla gor.

Danes sem pa cel dan, do večera, po sestankih, tako, da začnem jutri spet strogo z beljakovinskim dnevom...

_____________________________

krepat ma ne molat

clock-img

24.05.2010, 10:15

clock-img

anabanana

pencil-img

933

IZVIRNO SPOROČILO: bomboncek1

evo se pridružim tudi jaz. po 2. porodu imam 5 kg viška in sem včeraj začela z ločevalno. v preteklosti sem na ta način že shujšala (nekaj odvečnih kilc),več let pa uspešno držala kile na želeni številki (ne prestrogo).

včeraj sem imela 64,9 kg in začela sem beljakovinski dan. zajtrki so vedno enaki pri meni: kava z mlekom brez sladkorja. temu se pač ne odrečem, četudi bo uspeh manjši. za kosilo sem jedla meso in solato, za večerjo meso in solato. danes sem jedla krompir in solato, za večerjo kislo repo (surovo) in paradižnik (ni bilo časa, smo prišli pozno domov). jutri bo kriza, ker grem v službo in nimam kaj dosti izbire glede hrane. od doma si ne morem nosit, ker nimamo kuhinjce in niti kje jesti. sodelavke živijo od jogurtov in jabolk, potem pa se doma nažirajo, druge hodijo na kosilo v menzo, samo meni tam hrana ni dobra. je premastna in ni nobene izbire. zanimivo pa je, da tiste, ki med delovnikom mlatijo jabolka in jogurte, so vse prekomerno težke, druge pa, ki jedo sendviče in menzarsko hrano, pa so normalno težke ali celo suhe. kdo bi razumel?

morda si bom pa naročila halo pizzo samo z zelenjavo in paradižnikovo omako, brez sira in šunke.


še eno vprašanje: kam spadajo olive?

torej dodajte me:

bonboncek1
teža: 64,9
ITM: 22,9
cilj: 59,9 user posted image
začetek: 22.5.2010

če bi se teh 5 kg znebila do septembra, bom vesela.




user posted image  Tipično!! Bogtigavedi kaj potm šopajo doma ko jih noben ne gleda user posted image ... sej ne morejo glumit, če se po njih vidi, da niso na jabolkih in jogurtih cel dan! Meni se pa smejejo v pisarni ko si, ko imam B dan, prinesem piščančje bedrce in šopsko solato in to potem fino zmažem v pisarni user posted image

Drugače, pa dobrodošla bombonček1user posted image

_____________________________

krepat ma ne molat

clock-img

24.05.2010, 13:37

clock-img

bomboncek1

pencil-img

252

hvala.

danes je moj OH dan.
zajtrke blefiram 100 na uro. imam dva mala otroka, pozno grem spat, malo spim, zbudim se lačna, zato za zajtrk pijem belo kavo (zgoraj omenjena moja stalna prijateljica), poleg pa polnozrnate kosmiče v 1,5 mleku, ravno tolko da nekaj pojem. sadja na tešče ne morem. mi ne gre. zdaj še ne, poleti bo lažje. trenutno ni takega sadja, da bi ga z guštom jedla - sita sem jabolk, hrušk in banan. čakam breskve, marelice, lubenice, melone. e, takrat lahko jem to tudi za zajtrk. do takrat pa kosmiči in nič sekiranja.

za kosilo sem jedla testenine s špinačo in zeljnato solato.

za večerjo ne bom jedla sladkarij, pač pa zelenjavno solato.

vidim, da so moji jedilniki malo prirejeni, ampak taki so bili tudi v preteklosti in takrat mi je zelo lepo uspevalo izgubljati kilce. res pa sem imela takrat več časa zase in za organizacijo hrane. zdaj je dan eno samo hitenje in norenje in niti malo ne dvomim, da je teh 5 kilc preveč posledica tega, da si med dnevom ne znam in ne zmorem vzet časa za hrano, ker me zahtevata 2 mala divjakca, zvečer pa - ko nahranim večji del družine, pridem na vrsto šele jaz - ob 20.00 ali včasih še kasneje.

bomo videli, volja zaenkrat je.
včeraj sem zaradi pomanjkanja časa jedla surovo repo za večerjo. ne priporočam, ker me je ponoči hotelo raznest!!!!

clock-img

25.05.2010, 08:28

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Dobro jutro punce!
Danes je moj sadni dan.

Včeraj sem se sicer držala, ampak sem fasala neko virozo, sem brez glasa, grlo bolelo ko hudič, zato sem večer pojedla krožnik vroče juhe (brez rezancev, samo tekočino), pa par žlic praženega sladkorja z mlekom (baje pomaga za grlo), pa nek sirup za kašel sem pila (to verjetno tudi ni fajn v času diete) je bil ful sladek.

No danes nisem zdržala pa sem stopila na tehnico in mi je pokazala 56,6, torej 1 kg manj.user posted image

< Sporočilo je popravil *alja* -- 25.5.2010 8:29:56 >


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.


clock-img

25.05.2010, 12:59

clock-img

bomboncek1

pencil-img

252

Danes je moj sadno zelenjavni dan.
Zajtrk sem danes opustila, za malico sem jedla hruško, za kosilo pa solato (zelje, kumare, paradižnik, cvetača).
Večerja bo paradižnikova solata in zelena solata.

clock-img

26.05.2010, 09:33

clock-img

bomboncek1

pencil-img

252

bon jour.
kaj sem sama na tej temi? user posted image

zdaj postajam zagreta, čeprav se srečujem z določenimi težavami.
danes je moj beljakovinski dan, prvi štirje dnevi so za mano. včeraj je bilo težko. zvečer sem bila že prav švoh, popoldanske in večerne aktivnosti z otroki so me izmučile. sem bila kar v stiski, nervozna, otroka živahna, zvečer se jima še posebej "dogaja" user posted image user posted image user posted image  
Je bilo malo živčne vojne, jaz z mislimi pri hrani, onadva pa z vsemi atomi energije na meni user posted image user posted image user posted image  
Nisem bila preveč pridna mama in ko sta zaspala, mi je šlo na jok, ker sem zaradi slabe volje in nervoze ob določenih njunih lumparijah reagirala narobe in sem imela slabo vest, predvsem do hčerke, ki si iskreno povedano tega ni zaslužila user posted image user posted image user posted image  
dan je šel mimo, oddahnila sem si, se temeljito izprašala kaj hočem in sklenila, da nadaljujem in da bom izgubljene kile nadomeščala s krepitvijo živcev user posted image user posted image user posted image

nisem se tehtala, sem se odločila, da se bom na tretji beljakovinski dan, torej naslednji četrtek če se ne motim.

danes torej meso/ribe/sir/jajca.
ali se morda motim - je res dovljeno poleg jesti kos kruha? jaz ga navadno ne in tudi danes se bom vzdržala, bom vzela solato poleg.
dobra novica je, da mi hlače okoli pasu že malce opletajo in da je opazna nekolikšna razlika. če je to res izguba gramčkov ne vem, je pa danes potreben pas, ki ga pred 4 dnevi nisem potrebovala user posted image

clock-img

27.05.2010, 12:24

clock-img

bomboncek1

pencil-img

252

dobro, bom nadaljevala svoj monolog.

danes sem dobila prvo vprašanje: "pa kaj si ti shujšala, ali kaj?" user posted image user posted image user posted image
no, ja.

včeraj torej meso za kosilo in meso za večerjo. kosilo mi ni bilo dobro in sem s težavo nekaj malega pojedla, zato pa sem za večerjo jedla čevapčiče user posted image

danes imam škrobni dan, nikjer za dobit riž/krompir, zato sem jedla kar zelenjavno enolončnico iz sveže zelenjave in malce krompirja. za večerjo bom najbrž jedla kar krompirjevo solato, ki je meni zelo dobra.

clock-img

27.05.2010, 14:14

clock-img

Kofi

pencil-img

831

hej
da ne boš mela monologa :D

danes mam B dan:
malica: kofe
kosilo: žemlja in pol litra jogurta
malica: ne vem še, mogoče kako sadje
večerja: bom tokrat jedla kar jajčka po mojem
(bi mogla preverit v knjigi kak je s tem mešanjem beljakovin...ampak, ne morem jajc pojest za kosilo nekaj pa za večerjo nekaj ;)....še en jogurt pa bi mi bil po mojem kr premalo)

No v glavnem...jaz se zdaj 2 dni nisem mogla držat...posledično 1 kg pridelka...in sem fejst jezna, zato pa grem na trdo zdaj naprej...nič več izi varjante user posted image

clock-img

28.05.2010, 09:23

clock-img

lonja

pencil-img

2169

A tko Pegica1, a nam sodecembrčicam 2005 pa nič ne poveš, da si na ločevalni. Že prav, že prav, grem te takoj zašpecat Mml user posted image . Vidim, da smo celo na dnevih usklajene. No, jst mam zdej v pon že tretji vodni dan, sam bom po mojem kar nadaljevala, ker še nisem zadovoljna user posted image .

clock-img

28.05.2010, 10:11

clock-img

bomboncek1

pencil-img

252

včeraj je bil moj škrobni dan, za večerjo sem jedla zelenjavni riž in paradižnikovo solato. riža sem pojedla zelo malo.
zanimivo se mi zdi, da odkar sem na dieti mi vse smrdi user posted image  lačna sem, komaj čakam obrok, ko ga pa dam na mizo pa se mi upira...

danes je oh dan in bom naročila zelenjavno pizzo brez sira in šunke, samo zelenjavo in paradižnikovo omako bom rekla naj mi dajo gor. za večerjo pa ne vem...jaz nisem za tortice in pecivo, nekako ne morem jest sladkarij, če sem lačna, imam raje pravo hrano, kaj je še dovoljeno za oh večerjo - razen sladic? a lahko raje solato in kos kruha? ali pa testeninska solata npr - polnozrnate testenine s papriko, kumaricami, olivami?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem