Kaj si mislila s tem - izognit cepljenju? :) Trajno ali začasno? Po moje začasno zagotovo lahko prestaviš zaradi tega, trajno pa itak skoraj ni zdravstvenega razloga. Od cepljenja imam marsikaj za povedat, ampak to ni prava tema :))
Mah, rada bi prestavila cepljenje vsaj za kakšen mesec ali dva, da ne bi dvakrat v tako kratkem času obremenjevala njegovega organizma, sploh pa ne v tej vročini. Moja sestra, ki ima eno leto starega fantka, je zelo proti cepljenju in ko sem brala razne članke, ki mi jih je poslala, so mi šli lasje pokonci.
Sem, ampak še nisem vsem razlagala o naših problemih z nogico (nič ne skrivam, samo ne ljubi se mi milijonkrat ponavljat eno in isto), zato se pridružim tvoji skupini malo kasneje, ker bi mi bilo pošteno nerodno, če bi folk na ta način zvedel. Te pa pofriendam.
Evo, imaš že request.
Včeraj zvečer smo imeli spet jok, komaj sva ga uspavala, potem se mi je pa ob pol štirih zbudil in eno uro rjovel. Saj vem, da je za dojenčke normalno, da ponoči jokajo, ampak Aleksej do zdaj ni, dva- do trikrat na noč se je zbudil, ker je bil lačen in ko se je najedel, je lepo nazaj zaspal, zjutraj se mi je pa vedno nasmejal, ko se je zbudil. Zaradi tega me je tole nočno norenje pošteno zdelalo.
Frutkica, midve sva se včeraj srečali na slikanju kolkov, drži? Naslednji teden bom šla po napotnico za razvojno, ampak ne glede na to, kaj mi bodo rekli, si ne upam tvegati in ga puščati brez čeveljčkov dalj časa. Možnost ponovitve težav je namreč v takih primerih več kot 90%, tega si pa res ne želim. Po mojem nestrokovnem mnenju tebi verjetno ni treba skrbeti zaradi tega, ker ste imeli srečo z relativno milo obliko, nogica zgleda res krasno.
Komaj čakam na Mitchellove čeveljčke, ker če ne drugega, mu jih bom vsaj laže obuvala.