cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: 3 tedne po porodu...

clock-img

05.05.2010, 13:24

clock-img

kakadoo

pencil-img

226

Dj dj vija vaja mal se umir user posted image

clock-img

10.05.2010, 13:13

clock-img

corfu

pencil-img

3829

IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Pa punce res je pazite se, sploh po porodu, ni to tako zdravo, kar takoj na telovadbo in s polno paro delat na tem, da gredo kile dol. Pa kje najdete čas za aktivno telovadbo, jaz takrat še za kuhanje nisem imela časa, ko sem prišla iz P. Pa niti volje nisem imela, ker sem bila čisto zmozgana od nespanja in od dojenja. Tudi jaz pravim 9 mesecev gor in 9 mesecev dol. Jaz sem po pordu še vedno pridobivala kilograme, ker eni pravijo, kako jih izgubiš z dojenjem pa ni res.



Pupika jaz sem z dojenjem izgubila precelj kilogramov, ne pomeni pa da ješ vse kar pride in nato upaš, da boš dojil in še shujšal user posted image

_____________________________

Uživaj življenje...

clock-img

11.05.2010, 10:11

clock-img

pupika

pencil-img

2132

corfu jaz sem se zelo pazila kaj jem, ko sem dojila, sem jedla samo kuhano hrano, nič pečenega in ocrvtega, res sem tisti čas jedla samo zdravo hrano in samo začinjeno z soljo, vegete takrat tudi par mesecev sploh probala nisem, pa ogromno vode sem spila in nisem šla dol kar z dojenjem, ko pa sem nehala dojit, pa so šle tudi kile dol. Res pa je da sem v času dojenja malo več jedla ker sem pazila da imam mleko, ko pa sem nehala dojit, pa sem tudi obroke zmanjšala, sem se pa držala, da sem imela vsaj 5 obrokov.

Tak, da če bi pa jedla tako kot če ne bi dojila in npr. 2-3 obroke, bi se pa verjetno ob dojenju posušila, to pa čisto verjamem, če ješ normalno, kot da ne bi dojil in ne bi bil noseč, potem hujšaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem