cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Posvojene mame ;)

clock-img

17.04.2010, 08:09

clock-img

lara light

pencil-img

4217

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ampak vseeno pihajte. Bi se raj tri ure vozila, kakor pa nekje med 36 do 43 urami. user posted image

pihamo, pihamo, naj bo ta kratka variantauser posted image
kaj naj ti zaželim razen srečne potiuser posted image user posted image user posted image , ma nič, bodi ti in vse bo šlo kot po maslu....objemček vsem trem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

17.04.2010, 09:16

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

Dejzika, oblak bo odpihalo. Midva sva z mojim o tem debatirala in jaz vsa panična razlagam o tebi in letalih in vulkanskih oblakih ali kaj so že ... Pa me pogleda in reče, kaj tebe bi to ustavilo, bi pa šla z avtom. ITAKuser posted image , je reku, da midva (in najbrž vsi bodoči posvojitelji) bi šli tudi peš, če bi bilo treba.

Itak boš na letalu in vse bo SUPER:)user posted image user posted image user posted image

pa še cmok, cmok in cmok
user posted image

ps vsem navijačkam hvalauser posted image

clock-img

17.04.2010, 09:23

clock-img

Chokled

pencil-img

17

Dejzi mene zate sploh ne skrbi!:) Ti boš prišla do Rusije tk user posted image al drugač user posted image

user posted image

I''m leaviiing on a jet plane....

Dobi kar eno drugo perspektivo zadeva, a ne?

"The answer my friend,.. is blowing in the wind" (ma tud novo perspektivo a ne?)user posted image

Piham tud js na vse pretege! Pa saj ti si itak neustavljiva,  po vseh naštetih preživetih izzivih bi človek opravičeno lahko  pomislil, da ma Chuck Norris kr mau konkurence user posted image user posted image user posted image !

Life is about contentment

clock-img

17.04.2010, 13:51

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: Chokled

"The answer my friend,.. is blowing in the wind" (ma tud novo perspektivo a ne?)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je, jo dobi!

Piham tud js na vse pretege! Pa saj ti si itak neustavljiva,  po vseh naštetih preživetih izzivih bi človek opravičeno lahko  pomislil, da ma Chuck Norris kr mau konkurence user posted image user posted image user posted image !

Ti si tanartabulš! user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pihanje in navijanje. Kar malo še pihajte, da bo ja zvečer odprto. Drugače pa vlak (če bo plac, ker kart nekako ne morem rezervirat), ampak potem smo pa šele v torek gor. Božemili.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

17.04.2010, 13:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.04.2010, 13:54

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

ITAKuser posted image , je reku, da midva (in najbrž vsi bodoči posvojitelji) bi šli tudi peš, če bi bilo treba.

Itak boš na letalu in vse bo SUPER:)user posted image user posted image user posted image

pa še cmok, cmok in cmok
user posted image

Tako je treba. Pozitiva.

Problem je čas in razdalja in vize. Vlaki gredo čez Belorusijo, tam, kot je že ugotovljeno ne morema, pa čez Ukrajino jutri zjutraj. Skrbi me zaradi kart. Pa saj bo. Pojutrišnjem je pa za vlake že prepozno. Šele potem ugotoviš, kako si razvajen u bistvu...

Saj bo. Ker mora bit. Kar pomahajte jutri. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

17.04.2010, 14:11

clock-img

thaiss

pencil-img

6836

ppuuuhhhhhppppppuuhhhhh
pihamo prah....

user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 17.4.2010 14:15:18 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

clock-img

17.04.2010, 15:41

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

ITAKuser posted image , je reku, da midva (in najbrž vsi bodoči posvojitelji) bi šli tudi peš, če bi bilo treba.

pa še cmok, cmok in cmok
user posted image

Tako je treba. Pozitiva.

Problem je čas in razdalja in vize. Vlaki gredo čez Belorusijo, tam, kot je že ugotovljeno ne morema, pa čez Ukrajino jutri zjutraj. Skrbi me zaradi kart. Pa saj bo. Pojutrišnjem je pa za vlake že prepozno. Šele potem ugotoviš, kako si razvajen u bistvu...

Saj bo. Ker mora bit. Kar pomahajte jutri. user posted image

pihamoooooooo!

ampak, tule rabiš ene 31 ur. pa vize ne rabiš. 2 dni, ni panike. se da preživet. ampak vedno je dobro met varjanto C.
http://www.viamichelin.com/web/Itineraires?strStartLocid=31NDIxY2sxMGNORFl1TURVeE5UST1jTVRRdU5UQTFPRFU9&strDestLocid=31NDIxNDQxMGNOVFV1TnpVMk9BPT1jTXpjdU5qRTBPVEU9&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&strVehicle=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=17%2F4%2F2010&distance=km&devise=1.0|EUR&indemnite=&carbCost=1.3&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6

za vlak pa poglej tud iz Budimpešte. mislim, da majo direkt povezavo... do tam je sicer 5 ur vožnje, ampak to tud ni toooooolk.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

17.04.2010, 15:43

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

DaisyE, VSO SREČOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image

Vem, da bosta našla način ne glede na ta user posted image vulkan user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 18:00

clock-img

1ali

pencil-img

196

Pri nas na Štajerskem piha. Kaj misliš zakaj? Pihamo, pihamo ... in poslušamo obvestila.
Če ne gre drugače, imaš še veliko možnosti. Tudi sodišče se da prestaviti, sem prepričana.

Naša izkušnja je bila malo drugačna. Najprej smo težko dobili prost let za vrnitev z otrokom na Brnik. Takrat nismo mogli pristani nikjer drugje kot v Sloveniji, glede na to, da dobiš začasni potni list za otroka. Ko pa smo se končno vračali iz Moskve, so nas vkrcali na letalo in nas imeli nekaj ur v letalu, ob pisti, saj je bil zračni prostor nad Evropo zaprt, stevardese pa nerazpoložene in tečne. Nič niso povedali, kaj se dogaja, šele ko smo pristali na Brniku in opazili poostreno varnost, smo izvedeli, da so, mislim, da v Angliji, odkrili nekakšen tekoči eksploziv. In od takrat ne letalo ne smeš več nositi pijače ... Ampak mali se je med čakanjem lepo zabaval, predvsem pod sedeži.

clock-img

17.04.2010, 21:16

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Babe moje user posted image user posted image user posted image Ful lepa hvala za pihanje. Kolk ste fejst. se mi zdi, da se je veter v Ljubljani kar malo okrepil, tako da je pomagalo. user posted image user posted image user posted image

Žal mi ne letimo. Pravkar sem preverila lete in piše, da so jutri do 12.00 ure vsi odpovedani. Bomo pa z vlakom potovali. Uspelo mi je dobiti karte do Moskve, šlo je verjetno za las, ker sva od Ukrajine naprej celo brez spalnika oz. sedežev. Ampak glavno, da so nas spravili na vlak. Je kar je. Letala bodo verjetno v ponedeljek že letela, ampak ne upam reskirat, vprašanje tudi, če bi dobila plac, glede na to, da sta bila dva leta odpovedana. Prav tako ni ziher, kaj se bo dogajalo v Moskvi. Vse države zahodno od Rusije so že zaprle zračni prostor, menda vse skupaj nosi na sever in vzhod, čeprav sploh nisem več ziher v nič, ko je toliko informacij od jednom.

Hvala ajsi za vse informacije - če ne bi vedela, da rabiš vizo za Belorusijo, povezave čez Ukrajino verjetno sploh ne bi gledala in potem bi se fino nasračkala. V torek zjutraj bomo menda gor, čeprav ne upam več ničesar trditi. Samo upam, da nas v Ukrajini ne šutnejo z vlaka. Ampak preseneča me nič več ne.

U glavnem poslati je treba še mail v hotel - upam, da bodo razumevajoči in sporočiti v Moskvo, da nas v ponedeljek ne bo na obisk.

Ma glavno, da bomo vsaj na poti. user posted image user posted image user posted image

Mejte se, pa se kaj javim (še ne vem, ali bom računalnik s sabo vlačila).

clock-img

17.04.2010, 21:32

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

imaš ZS. in srečno pot!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PS: vzemita dovolj vode zraven, na vlakih je vroče in suh zrak!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

17.04.2010, 21:40

clock-img

blanč

pencil-img

3419

dejzi
(DO SVIDANJA, до свидания)  ADIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SREČNO POT IN KOMAJ ČAKAM, DA VIDIM TVOJEGA SONČKA.
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

clock-img

17.04.2010, 21:44

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Srečno in varno pot, DaisyE!

user posted image

clock-img

17.04.2010, 21:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2010, 08:27

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Daisy srečno pot!

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

18.04.2010, 09:13

clock-img

lara light

pencil-img

4217

Daisy, srečno in naj minejo hitro ure do snidenja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

clock-img

18.04.2010, 10:09

clock-img

bela.kava

pencil-img

682

Srečno pot user posted image

user posted image

no, upam, da bo malo sodobnejši vlakuser posted image , sicer pa samo, da pridete uspešno do ciljauser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2010, 11:50

clock-img

krtačka

pencil-img

214

DaisyE SREČNO!!user posted image

clock-img

19.04.2010, 07:57

clock-img

uwaga

pencil-img

613

Daisy vso srečo!

clock-img

19.04.2010, 07:59

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Daisy, srečno in naj minejo hitro ure do snidenja!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem,
Hermy

p.s.: "Pašem" drugam, vendar spremljam zgodbo in trepetam z Daisy in ostalimi!

clock-img

19.04.2010, 09:30

clock-img

Anonimen

Daisy, srečno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da veš koliko punc navija za tebe, za vaju oz. za vas in da ste skos v naših mislih!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2010, 09:37

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

Daisy, srečno, pa upam, da čim hitreje prispeta v Rusijo in objameta vajinega sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bela kava, a vi2 sta že na listi posvojiteljev v Makedoniji. Mi2 še vedno čakava na odgovor, zadnji papirji so romali v Makedonijo decembra, do sedaj pa ni nobenega odgovora user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

19.04.2010, 10:07

clock-img

Tia-na

pencil-img

454

Dejzi, srečnoooooooooooooooooo!!!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2010, 11:05

clock-img

koala

pencil-img

5539

Daisy zdaj že potujeta proti Rusiji, pa vseeno SREEEEEEEEEEEČNOOOO!!!!!!!!!!! Pa da bosta čimprej objela svojega sončka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem