In pol se še upam neki usajat!
Ne, ne, saj nič zamorjeno ne pišeš. Te poznam samo od tule, pa mi je že jasno, da si punca ena a.
Če je kdo kaj moril danes tule po forumu, sem samo jaz. Ali ipak, se tolažim, da tako nanese.
Pa da ne bom samo jamrala, mam eno komično za posvojiteljski almanah na zalogi. Včeraj sem naročala posteljo in omaro za tamalega (pa je ne bi, če je ne bi bilo treba-vraževerje, pa to-ampak so tako dolgi roki, da mislim, da bo itak kasneje prišla) in vidim, da imajo različni artikli različne dobavne roke. Potem sem pa skušala poizvedet, kako je z dostavo - ali se držijo ta dolgega roka, ali ti v več pošiljkah zadevo na dom pripeljejo. Boga prodajalka pa je očitno mislila, da ne bom naročila, če bo predolgo trajalo in se mi je silno trudila razložiti, kdaj imajo kaj naročeno. Med vso to silno debato pa me od jednom vpraša:
"Kdaj imate rok?" Pa da vi vidite film, ki se mi je odvrtel v glavi...
Rok? Kakšen rok? Od kdaj naprej imajo pa stranke rok? Sem že hotela vljudno pripomnit, da so verjetno oni tisti, ki imajo rok in ne jaz, nakar mi potegne, da se ne pogovarjava več o roku dobave. Pol sem se pa kar režat začela. In seveda sem ji razložila situacijo. Sem tolk hepi, če lahko komu kaj povem. Pa čeprav dotičnega stvar sploh ne zanima.