Pa da crkneš!
Nehite no! Jaz tule službene zadeve pišem - še malo pa se mi bo kaj zatipkalo, pa se bo kakšna neprimerna beseda v poročilu znašla, pol pa nobenmu ne bo jasno, kaj je z mano.
Mlinčič v petek mama dejt. Soba je pa slovenska, po neslovenskem imenu Carmen. Saj ni cela, samo postelja pa omara. Mormo malo gušta še pustit za čez pet let, ko bomo šli v šolo.
Matejčika hvala. Mi je všeč tvoj podpis. Sploh kar se rosno mladega moža tiče.
Cifre so od države do države različne, ponekod so kar visoke. Ruski odvetnik košta 15.000 EUR, pol morš pa še ostalo dodat, pa kar nanase. Ma se pomatraš, pa gre. Trenutno so moje misli pogosto pri regresu, katerega poraba je že določena oz. ga ni več, kljub temu, da ga še sploh nisem dobila.
Miška gnezdimo pa res ko ene kure. In res je fajn.
Ali hvala. Naš me je že kregu, da se moram zdaj pa res malo zrihtat, jaz pa čisto nesrečna. No ja, saj mam ene črne kavbojke, zgoraj zraven nekaj nakombiniram, pa menda bo. Bo pa dec boljše zgledal. Pa naj njega gledajo, mene pa poslušajo.