IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na
Aja, sodišče imava pa maja.
Najprej naj rečem - ČESTITKE!!!!!!
Pol pa naprej. Mlinčkica moja, jaz te mam rada. Bom probala bit čim bolj pridna danes, da te lahko potem jutri na kak kufe povabim. Ampak oblubit ne morem pa nič. Lahko greva pa tud v petek po 19.00 uri.
Ostali pa tako kot je rekla bela.kava - hvala za podporo.
Tako paše, ko kaj lepega napišete.
Sem poslušala oddajo skoraj do konca, samo še klice poslušalcev moram dat skozi. Pa me je kar stiskat začelo tole sodišče. Je reku, da presodijo, če sva najprimernejša starša za otroka. Kaj pa če bodo presodili, da nisva? A se je že kdaj komu od slovencev zgodilo, da so presodili, da ni primeren za starša? To zdaj ne more bit. Jaz sem danes sobo naročila. To pa bo veselo. Še sreča, da nimam veliko denarja, drugače bi verjetno preveč vsega kupila. Samo to še... koliko mora bit velika odeja za posteljo 140x70?
Evo bela.kava, ne smeš se v nič dajat kar se pesmic tiče.
Tale je prav luštna, pa še celo znaš.
Tia-na, zdaj pa v pleskarsko akcijo! Vi ste mogli pa kar konkretno sobo kupit, glede na to, da pričakujete parček. Kakšne bodo pa barve?
U glavnem, dnevi letijo, jaz se smejim. Še fotoalbum skup vržem, potem smo pa z dokumenti zaključili.
Edini problem je, da se naju na slikah skoraj ne vidi, ker sva skoz gledala, da čim več malčka dobiva gor. Zdaj bojo pa na sodišču hudi, bojo rekli, da nisva dobrega stika vzpostavila... Bom pa še v Moskvi kakšno na novo razvila...
Že nabijam. Hitro delat, pa bo.