odgovori a la bumerang samo izražajo dejstvo o neinformiranosti, nerazgledanosti in nenazadnje omejenosti nekaterih osebkov.
Ime NADEJ je SLOVANSKO IME, sicer je bolj v uporabi pri hrvaškemu ali srbskemu narodu, zaradi česar pa ni nič manj ime kot npr Marko ipd.
Je moška različica imena Nada oz Nadja.
In ne, bumerang, nimaš prav. Zato da se izognejo komentarjem je bolje, da otroka ne imenujejo z imenom, ki jim je všeč??? Kdo pa si ti, da lahko kaj takega sploh sugeriraš? In kdo je lahko tak butelj, da v živo komentira neko ime, ki mu ni všeč? Malo se zamisli nad seboj. En od mojih otrok tudi nima ravno imena, ki ga slišiš za vsakim vogalom, pa še nikoli v življenju nisem slišala enega samega komentarja. Iskreno povedano, če bi ga slišala od tujca, od nekega mimoidočega na cesti, bi si mislila, da je to človek z večvrednostnim kompleksom, zatežen do amena, ki vedno in ob vsaki priliki išče svoj prav in svojo nadvlado, da vsiljuje svoje mnenje in okuse drugim. In, mimogrede, ime, ki sem ga dala svojemu sinu in še svoj živi dan nisem slišala komentarja nanj, je bilo tudi na tem forumu večkrat omenjeno in ena izmed tistih si, ki si pljuvala po njem - ponovno zaradi svoje nerazgledanosti, ker pač ni Janez, Tomaž, Matjaž, Karel, Stanko, Zdravko, ipd. A veš kaj? Meni dol visi