cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prosim za vaša mnenja

clock-img

14.07.2005, 08:08

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Ja res je!!! Itak bi mogl pa pol zakonov spremenit, pa pustmo to...

LP Tina

clock-img

15.07.2005, 14:41

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Živimo pri moževih starših, plačujeva polovico za elektriko in komunalo. Ostalo pa kar je od koga, telefon imamo svoj, ker je bilo preveč prepira, kdo je več klical (tašča je grozno zaposlena z raznimi aktivnostmi in je telefon zvonil od 7 zjutraj do 11 zvečer - za ****, od kar imamo ta malega mi je počil film in smo nabavili svojega). Drugače pa glede hiše plačujeta onadva (stavbno zemlj, davek - ker sta še 100% lastnika in tudi zapisani ni še nikjer, kako bo nekoč, mož ima še sestro in brata). Kar se tiče vlaganja v hišo, razen v najino stanovanje (plačujeva sama), pa gredo stroški praviloma na pol.
Toliko o tem.

clock-img

15.07.2005, 17:54

clock-img

Tricia

pencil-img

404

Midva živiva pri mojih starših in vse kar imava svojega je ena spalnica. :(( Dajeva po 10.000 za nafto in 15.000 za ostale stroške. Mobitel itak, potem pa še Telekom in Siol, tako da rata okrog 50.000 na mesec. Plus še špežo vsaj enkrat na mesec narediva... Pol pa še oba kredit za avto in adijo ena plača... In pol bi rada šla na svoje...:((:((:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem