IZVIRNO SPOROČILO: Eva**
AAAAAAA TOMORO
Na, to sem se pa jaz thehardway naučila. Pravi najin vratar ZAUTRE, jaz pa veselo kimam in nekaj razkladam, saj se niti ne spomnim kaj sem mu nabijala, ampak je na srečo pogruntal, da nimam blage veze, kaj me sprašuje in me je potem tako potrpežljivo spraševal, če ZAUTRE spet prideva, da mi je končno potegnilo. Pol sem bla pa jaz AAAAA ZAUTRE? Da, da, zautre da!
Ma ja. Mi je kar malo lažje, ko vidim, da ste meli predhodniki tud iste probleme. Ne vem zakaj, ampak skos sem prepričana, da se vsi ostali kar nekako zmenijo in sem samo jaz tako zahojena, da nimam pojma.
bela.kava, špelin@, m_o_i in ostale, tolk ste prijazne, da je meni kar malo nerodno. Pa saj v resnici ne gre za pogum, pač lajf te tako daleč pripelje, da se potem lahko za tako pot odločiš. Ko se enkrat odločiš, pa kar gre. Saj ne dobiš kar vsega od enkrat serviranga. Najprej se ubadaš z našimi, pol z Rusi,... pač toliko, kolikor lahko od enkrat shendlaš. Sproti se pa še utrjuješ in stvar, ki te en dan skrbi, je drugi dan čisto nepomembna. Jaz mislim, da lahko vsak, ki se za tako pot odloči iz takih ali drugačnih razlogov, to tudi spelje. Je včasih težko, ampak imaš iz vseh koncev in krajev toliko pomoči, da ti nič ni jasno. Saj sem že rekla. Dvakrat sem srečna. Prvič zaradi malčka, drugič pa zato, ker sem spoznala, da so ljudje še bolj prijazni, kot sem mislila. Pa kaj bi se potem sekiral. Že zdaj je lepo, najlepše pa šele pride.