cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ime Lars

clock-img

16.03.2010, 13:40

clock-img

thevenus

pencil-img

148

IZVIRNO SPOROČILO: tedy

Kaj pa če vrineš še i vmes...
Laris?

Laris? user posted image A je to ime? Prvič slišim. Kar dodajati neke črke je enako, kot si kar izmisliti ime. Potem imamo neskončno možnosti...

clock-img

18.03.2010, 13:13

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

IZVIRNO SPOROČILO: cezar

...ime za psa.

Moj pes je Luna, pa je ogromno deklic s tem imenom. Za koga je potem? Npr. Anja Rupelj ima hci Luno user posted image

No, kakorkoli .. moj fant ima sina Larsa in se zaenkrat pri 5 letih smeje, ce mu poves, kako se njegovo ime prebere nazaj. Nekaj casa se je tudi podpisoval kontra, od desne proti levi in je ven prislo sral .. user posted image  Meni je vsec, asociacijo imam pa na knjigo Mali beli medvedek (je cela zbirka), kjer je glavni junak Lars. Napisal jih je pa Hans de Baar. Aja, moj ima cisto slovenski priimek, pa cisto normalno skupaj "pase". Nasploh so mu skandinavska imena najljubsa.

clock-img

18.03.2010, 13:32

clock-img

tejči28

pencil-img

2056

če ti je ime všeč,mu daj ime Lars,otroci bodo rime našli na vsako ime,ker to pač tak je.Če pa imaš pomisleke,pa izbere katero drugo ime. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

clock-img

18.03.2010, 13:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: thevenus

Laris?

Laris? user posted image A je to ime? Prvič slišim. Kar dodajati neke črke je enako, kot si kar izmisliti ime. Potem imamo neskončno možnosti...

ti ga mogoče prvič slišiš, jaz pa poznam kar nekaj Larisov.
Eden je celo star že 29 let.
Tko da si tega nisem jaz zmislila.

clock-img

18.03.2010, 14:19

clock-img

thevenus

pencil-img

148

IZVIRNO SPOROČILO: thevenus

Laris?

ti ga mogoče prvič slišiš, jaz pa poznam kar nekaj Larisov.
Eden je celo star že 29 let.
Tko da si tega nisem jaz zmislila.

Če je tako, se opravičujem zaradi nevednosti. Od kod pa izvira, kaj pomeni? No, všeč mi vseeno ni, a je vsaj ime in potemtakem zame čisto sprejemljivo.

< Sporočilo je popravil thevenus -- 18.3.2010 14:22:59 >

clock-img

09.04.2010, 21:06

clock-img

nimanorwen

pencil-img

344

meni je ime lars full lepo user posted image , me asociira na enga tazga dobrga tipauser posted image , samo žou mojmu možu ni, tk da iz moje moke ne bo kruhauser posted image

clock-img

09.04.2010, 21:07

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

meni je všeč.

clock-img

11.04.2010, 16:47

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Meni je zelo lepo in tudi nikoli nisem pomislila, kako se prebere nazaj. user posted image To, da je ime za psa, pa ni noben argument. Psi imajo vse sorte imen. Moj sosed je imel psico Saro, pa je meni tud tako ime. Pa kaj, smo se smejali včasih na ta račun. user posted image Nekateri pravijo, da je veliko psičkam ime Kaja, pa je tudi zelo pogosto za punčke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem