cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ponovno v boj s kg 1.3.2010

  
clock-img

03.03.2010, 14:32

clock-img

pika7

pencil-img

14

oj. jat sem imela za zajtrk 2 jabolka. za kosilo  rižoto z zelenjavo in isto bo tudi  za večerjo samo manj.  eva07 jaz mislim, da se ne smemo nikoli najesti do konca ampak že malo prej končat preden si popolnoma sit.
lep dan vam želimuser posted image

clock-img

03.03.2010, 15:00

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

jst sm pa dons pojedla tri pomaranče...ja pč 3 ne 2..pa mislm d to ni zdej nek halo!:)

no za kosilo bojo pa testenine kr s kečapom...pol pa komi čakam SLADKO večerjo:)

clock-img

03.03.2010, 16:48

clock-img

bianka

pencil-img

203

pozdravljene

tud jaz sem še z vami,danes je oh dan

z.jabolko
k. polnozrnati makaroni+zelenjavna omaka in zelena solata
v.sladko sevedauser posted image

lp

clock-img

04.03.2010, 14:29

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Jaz imam danes tudi OH. Za zajtrk sem imela oranzo, 2 uri za tem kapucino, kosilo imam namrec komaj ob pol stirih, bo pa zelenjavna pica brez sira. Potem pa gremo na drsanje. Za vecerjo bom pa se videla, ce sploh bom kaj. Mogoce kako banano, ce koga srecamo, pa zna tud kaksna tortica past..hehe..

clock-img

04.03.2010, 16:48

clock-img

pika7

pencil-img

14

živjo. tudi jaz imam danes OH. za zajtrk 2 pomaranči, za kosilo zelenjavna pica, za večerjo pa sladko-mmmmmuser posted image
imejte se lepo

clock-img

05.03.2010, 09:17

clock-img

Eva07

pencil-img

59

Pozdravljene !

Včeraj je bila tudi pri meni na jedilniku zelenjavna pica in za večerjo mala sladka roladica, njami !

Danes pa sadje, zajtrk skodelica gozdnih borovnic... hm za naprej pa še ne vem najbrž kompot za kosilo, pa kakšna pomaranča za večerjo... oh sem že lačnauser posted image

Pa saj bo kmalu sobota in meso, mimogrede obožujem meso, piščanec je zakon!

Pridno in uspešno še naprej in lep vikend...


clock-img

05.03.2010, 18:54

clock-img

pika7

pencil-img

14

živjo punce!
jaz mam dans kr mal krize ker imam vitaminski dan. kr neki sm lačna. user posted image
saj mi bo uspelo jutri pa mesouser posted image

clock-img

07.03.2010, 23:57

clock-img

LanaM

pencil-img

170

Tudi jaz sem začela z ločevalno s 1.3. tako da se vam pridružujem.

Sem pa pred petimi leti z ločevalno že izgubila 20 kg, potem pa čez leto zanosila in pridobila še več nazaj. Tako da grem sedaj spet v boj. Upam da mi uspe.

clock-img

08.03.2010, 09:04

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Alo babike, kaj ste se vse zgubile?? Kako kaj napredujete? Meni še kar gre, čeprav sem ta teden precej grešila, upam, da bom ta teden bolj pridna. Skupaj sem zgubila že dobrih 5 kg, od prejšnjega tedna dodatne pol kilce in sem kr zadovoljna. Še enkrat toliko in bo že skoraj idealnouser posted image Kako pa ve napredujete? Javite se kaj, skupaj nam bo lažjeuser posted image

clock-img

08.03.2010, 11:32

clock-img

Eva07

pencil-img

59

Pozdravljene,

pa sem naredila prvi grehuser posted image na vitaminski dan sem pojedla čokoladico, nisem zdržala pa še žalostna, ker moja teža kr stoji oz. gre gor in dol za 0,5 kg. ampak se ne dam, vztrajam naprej, enkrat se bo že premaknilo!!!

Zdaj me pa nekaj zanima oz. kaj ve mislite o tem? Stvar je taka, da jaz kosilo v službi zelo težko jem oz. ga moram pojesti mrzlega, kar pa mojemu želodcu ne  "paše". Če jem toplo lahko jem šele ob štirih popoldan (do takrat na sadju ne zdržim), kar se mi spet zdi pozno oz. potem sigurno ne bo še večerje. No in zdaj moja ideja in kaj menite o njej: zjutraj oz. do 12 sadje, ob 12 ali 13 zelo mini mini hladno kosilo (npr, danes imam kus kus z gobami in rdečo peso pa sem mislila za tole mini kosilo pojesti par žlic kus kusa brez vsega in par žlic pese), nato pa doma ob 16 malo več in toplo. Večerjo bi spustila oz bi jo imela če bi bila res lačna.

Kaj menite? Ker jaz res ne vem kako naj tole speljem,da bi bilo vredu, ker mi hladna hrana dela težave (aja pa saj popijem topel čaj ampak nekak ni isto)..

Ja vem sem zakompliciralauser posted image ampak mogoče mi bo pa vaše mnenje pomagalo....hvala in lep dan

clock-img

08.03.2010, 14:43

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Eva07, jaz delam od 5.45 do 15.15, domov pridem okrog pol štirih. V službi pojem okrog 9.00 jabolko (ali katero drugo sadje), okrog 12ih si privoščim kapučino (z vodo in sojinim mlekom), potem pa še kako sadje (najraje banano). Ta čas spijem še 1,5 litra čaja. In ponavadi nisem nič lačna. Če pa je res sila, pa se držim tega, da če imam proteinski ali škrobni dan, pojem še kakšno žemljico z otrobi, ki bi mi drugače pripadala pri kosilu. Če je OH dan, pa še kakšno sadje ali zelenjavo pogrickam in gre. Kosilo imam potem ob 15.30, večerjo po 19. uri..za večerjo, če nisem preveč lačna, pojem kak doma skuhan kompot, ali kakšno sadje. Jaz se torej ne držim strogo pravil ločevalne diete, a sem si jo prilagodila tako, da mi paše, da se ne mučim z lakoto ipd, kilce pa vseeno grejo lepo dol. Tako, da najdi nek svoj ritem, ki ti bo ustrezal in boš videla, da bo šlo.user posted image

clock-img

08.03.2010, 20:41

clock-img

LanaM

pencil-img

170

Jaz sem danes jedla:
Z: 2 pomaranči, K: kuhana zelenjava, kava z mlekom (jaz kavo pijem z mlkeom in tudi malo sladkano) V: jabolko
Na tehtnico bom šla prvič šele ob prvem vodnem dnevu, ker nočem, da izgubim voljo, če tehtnica ne bi pokazala nič manj

clock-img

09.03.2010, 20:10

clock-img

pika7

pencil-img

14

ojla. tud jaz sem mislila da se bom šla na tehtnico po vodnem dnevu pa mi ni dalo miru in sem šla prej. bila pa sem prijetno presenečena :) danes imam vitaminski dan. dopoldne sem pojedla 2 banani. za kosilo sem solato. za večerjo pa mandarino in hruško. zraven pa še delam na orbitreku in trebušnjake.
lepo se imejte user posted image  

clock-img

10.03.2010, 10:32

clock-img

mama76

pencil-img

182

Joj jst pa nisem več pridna jem vse po vrsti grozauser posted image , pa ta vikend nas čakajo 3 rojstni dnevi, upam da vas v ponedeljek spet ulovim. Tako sem user posted image .

Lepo se imejte

clock-img

10.03.2010, 11:36

clock-img

Eva07

pencil-img

59

Juhu uspelo mi je, uspelo mi jeuser posted image ....speljati vitaminski dan brez greha. Sem jedla za zajtrk 2 kivija, malica jabolko, kosilo pečeno jabolko nadevano z marmeladnim džemom, večerja paradižnik in paprika brez začimb. In še 3 km hitre hojeuser posted image

Kako pa kaj ve telovadite, jaz do zdaj nisem, no razen sprehodi, ki pa so bili bolj na izi, zdaj pa kot sem rekla hitra hoja. Razmišljam o nabavo orbitreka. Tiste ki ga imate kako ste zadovoljne?

No danes pa kooončno mesouser posted image Zajtrk suhe kuhane marelice, in potem sem že grešila malo, ima sodelavka rojstni dan pa je počastila narezek, torta,piškoti...no jaz sem vzela mičken kos rženega kruha in rezino pršuta njami, to pa itak spada v proteinski dan tko da....no torti sem se pa odpovedala bravo jazuser posted image In potem še kosilo, piščančja prsa popečena, skleda zelene solate in 3 dcl čiste juhe. Večerja ne vem, če bo šlo nič če ne pa isto kot za kosilo samo manj.

Lep zimski pozdrav....user posted image


clock-img

10.03.2010, 20:31

clock-img

pika7

pencil-img

14

ojla, ja jaz imam orbitrek. imam ga šele od nedelje. meni se zdi superuser posted image . danes sem šla gor 3x po 20min in me je čist izmučilo- nimam kondicije.user posted image bom pridno trenirala da jo dobimuser posted image . poleg orbitreka pa delam še trebušnjake in počepe. moram kr veliko telovadit ker je do mojega cilja še 20kguser posted image danes sem za zajtrk pojedla banani; za kosilo hrenovko in pečeno papriko; za večerjo pa kos polnozrnatega kruha z solato in lahko piščančjo šunko- čeprav zvečer nebi smela kruha.

clock-img

11.03.2010, 08:33

clock-img

Eva07

pencil-img

59

Pozdravljene !

Pika7 kje pa si nabavla Orbitrek, koliko si dala? Jaz se zdaj odločam za nakup ker ga je kar nekaj ljudi pohvalilo.
Pa ni mi glih za po ulici lavfat ker sem čist brez kondicije, bi raje za štirimi stenami...user posted image

Kaj sem pa včeraj nardila pauser posted image ....na.ž.r.l.a sem seuser posted image je moja mala jedla čokoladni krof, seveda je ugriznila samo enkrat, potem pa jaz v napad...in mi še ni bilo dovolj sem pojedla še vsaj deset piškotov Grancereale,in potem je moj jedel še njoke in omako in jaz samo navaliuser posted image user posted image groza ampak po treh tednih in v pričakovanju tečke me je čist zvilo....danes pa naprej.  Aja pa da ne omenim kako mi je bilo potem slabo, zvijalo, ležalo v želodcu celo noč... sem rekla nikoli večuser posted image

Današnji jedilnik:
Zajtrk:dve hruški
malica: zeliščni čaj
kosilo:krožnik ričeta
večerja:zeliščni čaj in kuhano korenje

Aja men manjka do željene teže 10 kg, do idealne pa 15 kguser posted image

Pridno hujšajteuser posted image

clock-img

11.03.2010, 11:06

clock-img

pika7

pencil-img

14

jaz sem kupila rabljen orbitrek(malo rabljen) od ene znanke in zanj dala 50 eur.
danes sem za zajtrk pojela eno pomarančo in eno  mandarino; za kosilo bo pire krompir z špinačo (to jed obožujem)user posted image ; za večerjo pa bom imela kuhan krompir in solato.

slišala sem da nekateri spečejo pomfrit samo v pečici na peki papirju in baje je okusno? a je že katera poskusila?

clock-img

11.03.2010, 14:51

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Evo mene, še ena sotrpinka z vami. Ta teden začela z ločevalno, danes imam prvi sadni dan user posted image . Mislim, da bom zdržala, imam še nekaj pomaranč in kako jabolko na zalogi. Sm pred dvema letoma držala dva meseca, pa zanosila in sem predčasno končala, shujšala pa celih 10 kg. To mi je cilj tudi zdej, shujšat, ne zanosit, da ne bo pomote user posted image .

clock-img

11.03.2010, 16:35

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ojla,

danes nisem zajtrkovala, ker enostavno nisem imela časa in sem prvi obrok-kosilo imela ob pol štirih-pražen krompir in tenstano zelje-njamiiii. Za večerjo bom pa sadni mix-banana, hruška, grozdje.
Pomfri pečem v pečici na peko papirju že vsaj 5 let..mi je full dober..ampak moraš imeti kupljenega tistega, ki je tanek, da se fajn zapeče (meni se mora že skoraj malo zažgat). Kupujem ga v Lidlu, pa zadnjič sem enega finega našla tudi v Leclerku. Pa kečap zraven..mmmmmuser posted image
Pridne bodite, čimmanj grešite, pa se tipkamo.

clock-img

12.03.2010, 12:42

clock-img

Eva07

pencil-img

59

Pozdravljene...

Včerajšnji dan brez grehauser posted image , po skoraj treh tednih 4 kg manj...lahko bi bilo več ampak tudi to je zame, ki sem jedec uspeh user posted image .

Naročila sem Orbitrek, upam da ga kmalu dobim in še telovadbo vključim in ni vrag da se letos ne bi počutila fajn v kopalkahuser posted image

Danes za zajtrk dva kivija
Malica zeliščni čaj in dva paradižnika brez začimbuser posted image
Kosilo njami user posted image špageti z zelenjavno omako
Večerja dragi me pelje v meni naj naj slaščičarno kjer imajo božanske tortice...greh na vidiku !!!

Sobota sadje in zelenjava
Nedelja kotlet z gobicami, zelenjava,juha

Se oglasim v ponedeljek, uživajte  na sončku.

clock-img

13.03.2010, 13:14

clock-img

Lolalala

pencil-img

25

jaz bi tudi hujšalaaauser posted image

danes začnem

clock-img

15.03.2010, 15:18

clock-img

pika7

pencil-img

14

o kje ste se vse izgubile. upam da ste dobro izkoristile tako lep vikend.user posted image jaz sm včeraj šla peš za 3ure. me dans kr noge bolijouser posted image   super Lolalala da si se nam tudi ti pridružila.
jaz sm v soboto prvič grešila sem bila na praznovanju pa sem imela vitaminski dan pa ni šlo brez grehauser posted image    ampak zdaj pa s polno paro naprejuser posted image

clock-img

19.03.2010, 16:08

clock-img

nina166

pencil-img

1786

Dan!

Tudi jaz hujšam po ločevalni. Imam pa danes prvi dan-beljakovine.

Samo nekaj bi rekla...čisto dobronamerni nasvet. Za kosilo in večerjo naj bi jedel isto hrano. Torej če ješ za kosilo meso, naj bi tudi za večerjo meso. Ni pa priporočljivo da ješ za kosilo meso, za večerjo pa jogurt, čeprav je to vse beljakovina.

Lepo hujšajte še naprej

Pa user posted image  user posted image  user posted image  vsem za izgubljene kilograme

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

clock-img

20.03.2010, 09:17

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Da se še jaz malo javim. Jaz sem sedaj prekinila z ločevalno za slab teden. Včeraj in predvčerajšnjim sem 12ur dnevno pekla..kekse, torte, pecivo..in brez malo konkretnejše hrane bi zraven mrknilauser posted image Danes pa imamo praznovenje atejevega abrahama in itak ločevalna odpade. Se pa vam drug teden spet pridružim, saj še ni šlo toliko dol, da bi že bila zadovoljna. Pridne bodite, jaz pa sem bom potrudla, da bom še za vas grešilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem