IZVIRNO SPOROČILO: Gina
[ Najbolj verjetno se v njenem primeru ne bi nič pogovorila in si mislila svoje, ter uredila tako, da bo zame ok. Okoliščine te včasih prisilijo v to - kadar gre za sorodnike mislim. A nobena nima takih izkušenj? Lahko ste srečne.
Jaz pa mislim, da bi se morala pogovorit. Očitno si želi odnosa z bratom in njegovo družino. Sama je napisala, da ji še mama ni upala povedat. zgleda, da še veno ni prebolela SS, ker po njenem pisanju, da ni vredna sporočila ipd, se čuti. Očitno jim daje takšne informacije s svojim obnašanjem, zato pa ji brat ne upa pristopit.
In če bo hotela vzpostavit nazaj zaupljiv odnos(ni napisala, da se na splošno ne bi razumeli med sabo) bo morala spregovorit.
In tud do brata se mi ne zdi fer, ker ga je s svojo žalostjo potisnila tako daleč, da si ne upa z njo na glas veselit svojega otroka.
Po takšnem obnašanju, bi rekla, da jo mogoče boli to, da ne bo več njna bolečina v ospredju, ampak veselje zaradi novega člana. Florecita, to nisem napisala zato, da bi te potolkla, ampak zato, ker se ne zavedaš kaj delaš svojim bližnjim. Brat ti ni zatajil otroka, zaradi ignorance do tebe, ampak zato, ker se boji, da boš prizadeta.
Poglej z njegove perspektive. A ni vreden, da bi se glasno in sproščeno veselil otroka? Veselje skriva. Jaz tega moji sestri ne bi privoščila.