Jst bi ji jasno dala vedet, da je ne bo zraven in pika in tudi ne sme biti zraven, pa če se poseksa z direktorjem porodnišnice!
Jst sem mela pa tako "štalo" s vojo taščo, da je enkrat (bila sem nekje 7 m. noseča) prišla nepovabljena na obisk, ko je dobro vedela, da moža ni doma...zraven je prinesla tudi nekaj pajackov za dojenčka...vsedla se je in mi začela razlagat, kako si je ona želela še enega otroka in blabla...in zdaj bo ta otrok prišel na svet...mislim, kot da sem navadna maternica za izpolnjevanje njenih želja...sem najprej milsila, da narobe slišim, potem pa pristavi, da ko bom šla rodti, hoče bit VKLJUČENA v moj porod
![user posted image](https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/jezicek.gif)
Pa sem ji odvrnila:Seveda boste vključeni, ko bom rodila, vas bomo obvestili...kaj več pa ne boste vključeni, razumete?" Sej ne vem, kaj je mislila s to vključenostjo, je pa nekaj omenjala med vrsticami, da bi bla rada vsaj v porodnišnici, ko bom rodila. Hahaha! Ko sem to povedala možu, je samo zamahnil: eh, pusti mojo matko, sej veš, da ma čudne včasih...