za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Za vse tiste ure, ki smo jih prebile skupaj in vso tvojo pozitivno energijo, ki jo nosis s sabo, ti lahko le hvala recem. V laktariju je bilo tako cudno vzdusje tisto soboto, ko so mi povedali, da Urbana ni vec. Ves Maja, ne najdem besed tolazbe, ker nimam pojma, kaj bi zelela slisat v taksni situaciji, lahko ti le recem, da je Urban verjetno vedel, da mora in zakaj mora stran.Bodita mocna in ne zadrzujta custev v sebi.
In se nekaj. Imejta se rada in predvem tvoja energija vama bo prinesla novo zivljenje. Verjemi.
Urban bo vedno z nami.
Barbara s Svenom
02.07.2005, 21:46
lenika
6143
Ne morem si predstavljat te bolečine in ne najdem besed za tolažbo. Lahko rečem samo, moje iskreno sožalje.
02.07.2005, 22:32
SLAMlCA
124
Tudi mene močno stiska pri srcu ob tej žalostni zgodbi. Še toliko bolj, ker se skušam spomniti mamice Maje pred manj kot 2 mesecema, ko sem tudi sama bila na lj intenzivni negi. Maja, žal te osebno nisem spoznala, a verjetno sva kdaj spregovorili kakšno besedico.