IZVIRNO SPOROČILO: claudie
Cilla in disere kako so vaši pikci, vas kaj preganjajo krči, dojenje teče, vreme je tudi lepo za sprehode, kako tamaučke oblečete za notri, da malo vidim kaj mi kaj manjka...
Moja dva sem imela tudi jaz oblečena v medvedjem stilu dokler je bil zunaj tisti februarski minus - dolg bodi, debele žabice, kosmata jopca čez, ponoči še spalna vreča. Ko se je otoplilo, sta obdržala le bodi in hlače. Pa sta imela konstantno ledene rokice, tako da jima zdaj čez bodi oblačim še jopce od trenirk. In nogavilke, nogavičke, nogavičke... te ne smejo manjkat ne podnevi ne ponoči. Sploh Arsen ima hitro mrzle tačke.
Bravo disere, hitro ste prišli na vrsto za razvojno. Mi jo imamo aprila. Smo bili pa že 2x pri fizioterapevtki, nazadnje ravno včeraj. Linus se je celo uro delal, da ful spi, tako se je družil in raztegoval predvsem Arsen. In prav on, moj potrpežžljivi mišek, je že začel tudi malo žvrgolet, ko je dobre volje
Tako lepo ga je videt, kako see smehlja in žvrgoli
Smo imeli pa od sobote sem malo norišnice. Fanta, sploh Linus, sta si čisto podrla vse svoje urnike, s štirih ur smo prišli spet na hranjenje na dve uri in pol. Linus je bil ves čas lačen, lačen, tako lačen, da se je drl, cel spraskal do krvi po obrazku, brcal,... in to par dni skupaj. Pojedla sta pa že po 180 ml na obrok, tako da si mu sploh nisem upala še daj dodajat. No, zamenjali smo mu hrano za eno bolj konkretno, pa mal so se planeti premaknili na drugo mesto
in danes ponoči sta končno spet spala več kot dve uri skupaj.
Sicer pridno vozičkamo, fanta še več kot jaz, ker sem občasno kar precej zmatrana in ju z veseljem prepustim kaki babi al pa noni, če prideta na obisk. Trenutno izležavata na kavču in se izmenjujeta v (b)renčanju, jaz pa sem se prvič od zjutraj ob 6h usedla za par minut. Punce, carice ste tiste, ki imate/boste imele več otrok. Uh, res zahtevajo celega človeka, brez popustov
Čuvajte svoje piščete