IZVIRNO SPOROČILO: arruba
Kot prvo zato, ker so ta kolesa še vseeno večja kot pri PP, kot drugo pa zato ker sem na makadam terenu že srečala mamico z Joolz-om in sem jo seveda kar ustavla in mal izprašala (no saj me je mal sram da sem jo kar "napadla") in je rekla da ni sploh nobenih problemov ne po makadamu ne kje drugje
sem malo pošpegala na to temo, če ne zamerite
arruba, koliko večja pa so ta kolesa od PP? meni ne zgledajo prav nič (sprednja). PP pilko ima okoli 17cm premera, Joolz pa zgledajo manjša.. če pa misliš skate-a - po moje sta oba nekje podobno neterenska s temi pikolinoti tam spredaj.. zato majo pa G3 pri PP, ker skate res ni terenec.
drugače pa - in tud če ti ena mama reče, da ona pa ja lahko vozi po makadamu, ti povem, da ni nujno res kar si predstavljaš. bogve kje ona pelje ta voziček in kje ga boš ti. lahko je zavajajoče..
čim maš malo več makadamskega peska v globino (recimo 5-10 cm), se boš ustavila in boš morala mala kolesa dvignit in vozit ven iz makadama po dveh. zivepo ma kar prav, za en teren to NI. mi živimo blizu mosteca in ti povem, da nimaš šans s temi koleščki po PST čim gre malo izven mestnega dela, za mostec je pa to itak joke - mogoče po poti od avtov do rekreacijskega centra na kavico
glede torbe in nošenja ker nimaš velike košare - si ne predstavljam, da boš torbo na rami trogala po terenu, PST-ju ali navadnem sprehodu. to je živ suffer.. ti povem, ni hujšega zame. ampak ok, mi mamo veliko košaro. samo mam svojo malo torbico včasih pri sebi in me že to ful moti po kaki uri akcije.
ampak ni kaj, lep je tale joolzek - za shopping day je super