cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: a sem čudna?

clock-img

30.01.2010, 17:38

clock-img

bambi14

pencil-img

1067

Samo to:

PRAV SI NAREDILA!!!
user posted image user posted image user posted image

in vse bo OK.user posted image

clock-img

30.01.2010, 19:20

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: urška
P.S.: colt, jaz se lahko pridem malo crkljat, če se že nimaš s komuser posted image   (pa pod gino se podpišem)

Res je, nimam se s kom. Pridi! Pod Gino se pa jaz že skos podpisujem, hehe....

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

30.01.2010, 20:10

clock-img

urška

pencil-img

3136

evo že grem. ti daj pivo v hladilnik, pa povj, kje točno moram levo zavituser posted image user posted image

clock-img

30.01.2010, 20:51

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Nisi čudna in bravo, da si ga nagnala. Res ti lahko samo čestitam, kaj ti bo tak moški!!!
Sicer pa, po tem kar si napisala, ni videt, da bi mu bilo kaj do zveze, tako obnašanje se mi ne zdi normalno.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

30.01.2010, 20:56

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Nič nisi čudna in hvala bogu, da si se ga pravi čas znebila kot so že pred mano napisale. Seveda nam "starim " zakoncem paše, da gremo za par dni vsak zase na dopust. Ni nam pa sigurno pasalo takrat ko smo bili v vezi 10 mesecev.  To je eno . Drugo pa takrat ko je partner v težavah oziroma v bolnicih kot si bila ti pa tudi ne.
So tudi normalni moški, ki cenijo svoje partnerice in se jim posvečajo - a ne Colt?  

clock-img

30.01.2010, 21:55

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

ma si čudna, seveda si - da sploh sprašuješ, ali so tvoja razmišljanja prava?....user posted image

Prav razmišljaš in prav si storila! user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem