Tinaaja, vau kak vozek(bravo za tečaj, kar pojdi, super), jaz sem ga tudi občudovala in si rekla, da bi si ga kupila, če bi bila ponovno . Ker pa nimamo takšnega projekta, lahko tečem sama, le časa si ne znam soorganizirat, če pa tečem imam slabo vest itd. Saj veste kako to zgleda. Včeraj nisem šla smučat, ker mi časovno ne bi zneslo, razmere na smučiščih in cestah niso bile, kar bi lahko bile in bi bilo škoda dopusta. Sem pač čepela na seminarju in po 12 urah zdoma, sem pridrsala iz LJ do zasneženega avta in nadaljevala s pucanjem naše lokalne cestice, ker je sploh niso prišli plužit. Logično, ker nimamo ne vem kakega klanca, je jasno, da pridejo na vrsto tisti, ki so dobesedno odtrgani od sveta. danes imam že ene 3 ure lopatko v rokah in se počutim zelo "močna". Pa še bo treba, ko pridemo domov, ponovi bvajo od včeraj, pa še drevje in tople grede čakajo na svoj davek.
Urca je Forerunner 310, priznam, da pol funkcij sploh še ne poznam, prej sem imela 410, pa mi je šel z iskanjem satelita in napakami pošteno na jetra.