IZVIRNO SPOROČILO: eternety
Ja na žalost tako je to, če živiš v zgornjem štuku od starih. Dejansko je to njihova hiša, se pravi da imajo dostop do vseh prostorov kadarkoli si zaželijo. Dejansko bi jim mogel biti hvaležen, da so ti odstopili ta "košček svojega teritorija". Ravno zato sem zagovornik tega, da mladi in stari ne morejo skupaj, pa čeprav si ločijo zgornji in spodnji štok. Jaz bi na vajinem mestu raje šla v najem živet ali si uredit kredit za stanovanje. Verjemi mi, ni lepšega kot bit na svojem.
ja pa kaj še. zakva pa cimprajo take hiše, da si bojo otroci v zgornjih nadstropjih uredili svoj lajf? a zato da jim morjo pol bit večno hvaležni in se jim klanjat, vso njihovo sranje požret? daj ne seri. in kje je pol meja? če ti starš dovoli da si v zgornjem nadstropju urediš stanovanje, ima pravico delat kar če, ker je to njegova hiša? a ma pravico če ti finančno pomaga, al tud če je finančni vložek izključno tvoj? in kaj če od partnerja starši pomagajo denarno, da se uredi stanovanje, a pol majo oni tud uletovalno pravico v čisto tuji hiši? pa če ti starši recimo kupijo stanovanje, oz. dajo del kupnine zanj, a pol tud lohk uletijo glih kadar se jim sprdne?
ma kake neumnosti eni pišete, za crknt no