IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
Meni pa še nisi odgovorila s četrte strani:
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
Jaz bi ti sicer še enkrat napisala tisto, kar sem ti že...
ampak, zakaj pa teh listkov ne plastificiraš in jih zalepiš na kuhinjske omare?
Kako pa kaj sodeluje pri ostalih domačih opravilih? In koliko v planiranju skupnega prostega časa oz. vsega časa, ki ga ne preživi v službi? Se sploh kdaj drugega pogovarjata kot to kako se otroka rihta?
Se opravičujem, evo odgovarjam
Absolutno bi listke lahko plastificirala in zalepila. Ampak mene boli ravno to, da se mu ne zdi vredno zapomnit te grozne znanosti o 5 obrokih
![user posted image](https://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley36.gif)
. To sem spraševala ali se vam zdi, da pretiravam ali ne?
Kar se tiče ostalih opravil: sodeluje spet ne sam od sebe. Ne vidi polnih smeti. Naredi vse, kar ga prosim, samoiniciativno pa pač ne vidi.
Kar se tiče planiranja prostega časa: nič, nula. Vse je na meni. Ali se kaj spomnim ali smo pa doma. Če se pa on slučajno kaj spomne, pa pač ni sposoben upoštevat, da imamo zdaj otroka in bi bilo recimo težko it nekaj za cel dan ven hodit pri -15C (vsaj moje mnenje pač).
Kar se tile ostalih pogovorov: iskrena bom. v meni je zaradi vsega tega ogromno zamere, žalosti in besa, tako da se sicer pogovarjava, normalno, ampak ni pa več tako, kot je včasih bilo.
Sem odgovorila na vse?