cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: nadomestna mati

clock-img

02.01.2011, 14:26

clock-img

Panaya

pencil-img

32

Jaz pa mislim, da z nadomestnim materinstvom ni nič narobe. Sicer sama ne bi mogla oddati svojega otroka.
Kaj pa je narobe s tem, da pomagaš paru, kjer ženska ne more donositi otročka. Umetno oplodijo nadomestno mati z oplojenim jajčecem bioloških staršev otroka. Otroka rodiš in s tem osrečiš novopečena starša.
Jaz bi to naredila!

clock-img

02.01.2011, 14:35

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: Panaya

Jaz bi to naredila!

jaz pa ne. ni variante. ne bi zmogla. drugace pa nimam nič proti, ce komu tako pase. pri meni to ne bi slo.
pa tudi v kontra smeri po mojem da ne.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

02.01.2011, 14:47

clock-img

Panaya

pencil-img

32

Tako bi imela možnost vzgajati svojega biološkega otroka in ne posvojenega otročka tujih bioloških staršev.

Tudi, če slovenska zakonodaja prepoveduje nadomestno materinstvo, se vedno najde pot do user posted image ...samo, da je volja.

clock-img

02.01.2011, 17:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.02.2012, 22:53

clock-img

hann

pencil-img

27

Jaz bi se tudi odločila za nadomestno mati,če nikakor ne bi mogla posvojiti, zaradi neumne birokracije.

Ne razumem pa kaj tako hitro skočite kot čebele, zaradi Mojčine izjave, ki na sicer malo drugačen način sploh ni neumna, glede na to da se pri nas v Sloveniji postarajo ljudje, predno uspejo priti do posvojenčka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem