cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalana-partner da ali ne?

clock-img

28.06.2005, 12:31

clock-img

mojca*

pencil-img

533

jutri imam nuhalno v mb, pa me zanima ali ste ve imele vaše partnerje zraven?
moj bi želel it, pa ne veva, če fantje hodijo na ta pregled ali ne?
hvala za odgovor, lp;)

clock-img

28.06.2005, 12:36

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Lahko, lahko, ti ga kar vzemi zraven.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

28.06.2005, 13:20

clock-img

tesa

pencil-img

676

Moj je šel, pa sta z G čist pozabla name:)- Je G vse razlagal mojmu:love: men pa nč.Tako, da sem bla že kr huda:)- Še dobr, da smo vse posnel na kaseto, drugače nebi nč vedla zakaj se gre:zmeden2:

clock-img

28.06.2005, 13:22

clock-img

Anonimen

Meni je rekla moja G naj ga s sabo vzamem, ker je to zanj enkratno doživetje - je prvi UZ, ki ga moški vidi, ti ga imaš priliko videt prej.

clock-img

28.06.2005, 13:34

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Vsekakor ga vzemi s sabo - moj je bil čisto na robu solz! ;)

clock-img

28.06.2005, 13:55

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Ko sem šla na NS, je bial polna čakalnica parov, ki so zvedavo čakali na pregled. Tudi jaz sem bila s svojim in bila sem kar v transu, ko sem videla malega vesoljčka, zato je fajn, če je tvoj zraven, ker lahko skupaj z G prstke na rokicah štejeta in uživata ob pogledu na otročka 9nebesa

clock-img

28.06.2005, 14:07

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Moj :love: si pa nekako ni upal iti :ups: in mi je blo kar mal nerodno, ko so vsi prisli v parih, jaz pa sama. Ko sem mu povedala, kako lusno je blo, mu je blo pa zal! ;)

clock-img

28.06.2005, 14:49

clock-img

sky

pencil-img

305

Vsekakor pojdita oba (sploh, če si to želi). Dejansko hodi na NS večina v parih. Še moj je šel, pa npr. pri porodu ne bo zraven.
LP,Saša

clock-img

28.06.2005, 14:58

clock-img

rija

pencil-img

15589

Seveda naj gre s tabo. A ni škoda zamuditi nekaj tako lepega. Moj dragi me spremlja na vsakem, še tako navadne UZ. Ni lepšega, kot skupaj poslušati razlago G, kaj je kaj. In na vsakem UZ mu dajo slikico, ki jih pridno nalaga v okvirje.
Ko sem šla na prvi UZ, mu niso dovolili, da je zraven, so mu pa sprintali slikico. In zjokala sem se od sreče, ko sem mu dala slikico in jo je poljubil.
Zame so to preveč čustveni trenutki, da jih ne bi delila z osebo, ki mi pomeni največ.
:love: Ljubim te!

clock-img

28.06.2005, 15:32

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Moj :love: je bil na vseh pregledh z mano, in mi je to veliko pomenilo. Le enega je "manjkal"in ravno takrat ni delala UZ, drugače pa vedno. Tako da bo tudi v naslednjo vedno hodil z mano;)

Naj gre...saj je tako tudi očka aktivno vključen.

LP:rozica:

clock-img

28.06.2005, 17:13

clock-img

Anonimen

Pri vsem "telečjem" obnašanju mojega partnerja, ne boste verjele, je bil celo na enem UZ. Sicer ne na nuhalni...enkrat pač. Tako da, če je bil moj, potem mora bit vsak :ups:

clock-img

28.06.2005, 17:19

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Haha bina pol je moj tak k tvoj. Boh ne dej da bo šu on kdaj z mano. No pa da ga vidmo :zmeden:

clock-img

28.06.2005, 18:35

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Moj je bil z menoj na večih UZ, kjub temu, da imam skoraj vse posnete.

clock-img

28.06.2005, 18:40

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Tudi moj :love: je bil z mano na nuhalni. Si sploh ne znam predstavljati, da ga ne bi bilo... Sva oba jokala. Tako kot na prvem UZ. Za naju najlepšem, saj sva prvič videla najinega malega človečka.

Kar oba pojdita.

LP, :pika:

clock-img

28.06.2005, 19:54

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Moj je bil z mano na vseh UZ, še na CTG je hotel vedno z mano. Meni je bilo fajn, ker je bil z mano in se veselil.

clock-img

28.06.2005, 19:58

clock-img

Anonimen

Jaz pa kot da bi imela teleta s sabo.
Je šel, potem pa sedel v bundi (!) na stolu in komaj čakal, da bo lahko šel naprej orat.

clock-img

28.06.2005, 19:59

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Meta.:ups: A pa je pol sploh kej vidu :zmeden:

clock-img

28.06.2005, 20:04

clock-img

Anonimen

Ga je G vprašala, no gospod, a vidite hrbteničko, pa ledvičke, pa to pa un... In je kimal in se delal še kar zavzetga. Zunej je pa sam oddrvel, še prej pa reku: Ma kva me vlačiš na tole, če se pa nič ne vid :zmeden:

Sam on res ni nč vidu. Ker jest tud nisem :ups:

clock-img

28.06.2005, 20:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

:)-:)-:)-:)-

clock-img

28.06.2005, 20:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Joe je bil v prvi nosečnosti zraven na vseh UZ, razen na prvem, ko se je itak še en drek videlo. Ostal je totalno neprizadet,. Edino ko se je v 30. tednu videlo luleka, je užaljeno povesil rilec, ker je hotel pupo. Sem bila jezna ko sam vrag:hudicek:.

Resno razmišljam, da bi naslednjič vzela s sabo raje mamo. Ker da bom spet tam njega gledala, kako komaj čaka, da bo vsega konec...ne vem no:grrr:.

Pa da ne bo pomote: težko bi našla boljšega moža in atija. Samo nosečnost ga pa ni kaj prida zanimala...

clock-img

28.06.2005, 20:10

clock-img

Anonimen

Ja, Jančika, kot pri nas. Tako nonšalanten je bil, da sem se začela resno bat, da vse skupaj ni dobra ideja, kako bom morala otroka sama vzgajat in da si ga sploh ne želi. Sem ga hotela navdušit, da bi božal trebuh in tako, pa je rekel, ma kaj bom jest ta tank tle božal? :grrr:

Potem pa, ko je ta tank enkrat prišel ven,... no, tako kot si rekla. Kot bi se svet na glavo postavil. Pač nimajo odnosa do otroka, dokler ga ni na svetu. Nič hudega, jaz pravim. Važno, da ga imamo mame.

clock-img

28.06.2005, 20:13

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Jančika:)-:)-:)-Joe-ja bi blo treba včasih mal po riti:)-:)-:)-

No moj je šol tut z mano na vse UZ-je razen prvega, pa tudi na NS, ampak on je pa čisto brez besed, se mi zdi, da skoraj dihat pozabi, pol se mu pa celo pot domov smeji, meni pa tudi, ker sem res vesela, da je ob meni:love:

clock-img

28.06.2005, 20:22

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Ko se dela potičke, potrebujemo:

Dobra jajčka, moko, malo soli, maslo ali kaj podobno mastnega.

Zmešamo v primerni posodi in dobro gnetemo. Ko je dovolj pregneteno in premešano, pustimo mirovati in nato napolnimo pečicom, ki je ogreta na primerno temperaturo (najbolje na 37 stopinj).

Zapremo vrata, vsak dan preverimo, če je vse ok pri vratcih. V pečico ne gledamo, ampak počakamo, da je peka končana.

Med peko pripravimo krožnike in servetke ter mizo in stole.

Ko je pečeno, papcamo in cmokamo.

clock-img

28.06.2005, 20:24

clock-img

Anonimen

Ja ja, Joe, ampak kaj je potem treba skoz drezat v pečico?? :hudicek:

clock-img

28.06.2005, 20:25

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Joe saj mojga nosečnost tudi ne zanima preveč. Pa je krasen ati. Samo meni pa toliko pomeni njegova prisotnost na Uz-jih, da si ga res želim zraven. Pa ni mu odveč, pa naj bo tam, saj ko mu je bilo fajn je bil tudi zraven,... :)-:)-:)-

BTW: moj pa gleda v pečiso, ko kaj peče,.... tudi sicer,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem