cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Izbira fotografa

clock-img

18.03.2014, 14:04

clock-img

robista

pencil-img

91

Seveda je razlika. Ljudem pa je tako ali takoj najbolj važna cena, nekoliko manj pa kakovost.

clock-img

26.05.2014, 15:20

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

No midva pa sva izbrala mlado Majo Rokavec ker sem se zaljubila v njeno delo. In res je bilo tako, poleg tega da je super punca, dela super slike, na koncu dobiš slike z slikanja zaročencev, fotografije iz poroke na USB (cca 500 do 700 slik) in res čudovito v usnje oblečeno fotoknjigo. Pa še s tabo je cel da in ima ideje za fotografiranje.

clock-img

13.10.2014, 11:55

clock-img

kimica86

pencil-img

1171

MauMow, a mi lahko napišeš v zs kaj več o Maji Rokavec? Npr. cena me zanima!! Lahko morda pošlješ 2-3 svoje slike, da vidim, če je res ok. Jaz se odločam za fotografa pa ne vem za katerega se odločiti. Eni so tako ugodni, da ne vem, če je kvaliteta ok, drugi pa spet predragi za moj žep.
Hvala user posted image

clock-img

13.10.2014, 12:01

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Sem ti poslala ZS.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem