cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kateri čaj otroku staremu 11 mesecev?

clock-img

31.12.2010, 09:59

clock-img

3Sonček3

pencil-img

2098

No naša kepca je stara 10 mesecev pa ji še vedno prekuhavam vodo, zarat bolšega občutka in navade. Mi mamo tolk vodnega kamna da mam res slab občutek če ne prekuham.
Kadar ima čaj v flaški ga ne pogrevam stalno...zakaj?...ker je tekočina itak na isti temperaturi kot ona in ji nima bit kej če telo sprejme enako temparaturo kot je v okolju v katerem se nahaja. Če gremo pa vn ji dam pa v teh mrzlih dneh flaško v "termo" vrečko da se ne ohladi preveč.
No mi zaenkrat pijemo samo čaj od hipp-a gozdni sadeži, ker druzga ne mara in mi je prišlo na misel da bi ji poskusla ponudt kak sadni čaj iz filter vrečke in vidm da nima bit kej narobe.
Naša je na začetku zagrabla vodo in zavračala čaj, ko je bla mal starejša ni po flaši hotla ne vode ne čaja ne ama ništa, pol smo probali po žlici, potem žlica+flaša, danes pa mi po flaši popije po 2 litra na dan. Vode ji že doug nism ponudla, ker sem zadovoljna da sploh kej popije glede na to kakšne težave smo meli na začetku s tem pitjem.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem