IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa
Ulla
Sori,ampak fušaš na celi črti
Človek bi še zate rekel,da nisi pri ta pravi
To je res grozno od tebe
če bo tvoj otrok ( ali kdrokoli drug od tvojih bližnjih ) hotel nehati živeti in bo hotel nareit samomor boš tudi rekla ah kaj me briga,saj ne rabi moje pomoči,ne bom mu pomagala
Enostavno sem zate ostala brez besed.
pomagajte za boga svetega. namest da lapate tle gor, namest da usipa plaz zmerljivk in nevemčesa še vsega na repko. POMAGAJTE. razen če je to, kar se dogaja za vas pomoč. no, v enem smislu je - se bo lažje odločla končat
samo gobcanje vas je.
a ji je katera namenila kako toplo, lepo, sočutno besedo? kanček razumevanja za njeno stisko? a je v njenih postih katera videla grozljivo stisko, bolečino? ko je pisala tiste svoje klamfe, a je katera namest gneva probala mal na hec zasukat, jo vsaj mičken razumet?
ne. zmerjate jo in udrihate po njej,se naslajate po takih temah, v isti sapi pa javkate, kako je treba pomagati nekomu, ki s samomoru kliče na pomoč.
važn da ob meni obstanete brez besed
to je taglavno. bravo
mika pojma nimaš s čim vse sem srečala. tak da ne govori. ker jaz prekleto dobro vem kaj govorim.
kot sem že rekla - taglavno je, da mste ve čisto vest, ko zdaj ko je zadeva tko dauč ( le zakaj
) vpijete kle po forumu da ji je treba pomagat. sam to je važno. sej če se ona ubije al ne je pa vseen
a ne. v končni fazi niti vedle ne boste in tud za stotinko to ne bo zmotlo vaših življenj.