cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Moja izpoved

clock-img

22.01.2010, 22:41

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

In danes je še enkrat konec moje sreče in upanja...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 22:43

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

[/quote]

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2010, 22:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.01.2010, 18:52

clock-img

VITA74

pencil-img

773

iskreno mi je žal....drži se..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2010, 19:10

clock-img

portorož

pencil-img

195

Draga Anonimna in vse ostale, ki si delimo to veliko bolečino....

Vem kaj prestajaš, jaz to s seboj nosim že več kot eno leto in še zmeraj boli ko hudič. Večkrat se razjočem in se z mislimi podam k angelčku, ki me je dobrih 10tednov navdajal/a z upanjem in neverjetno srečo.Nič kolikokrat se sprašujem kako bi bilo, kakšen nasmeh bi imel ta otrok, kako bi bilo občutiti tiste majcene ročice...
Tudi mene vsi tolažijo z besedami, ki me le še bolj prizadenejo (mlada še si, ne sekiraj se, ko bo čas, boš že postala mamica itd.), zato sem raje tiho in svojo bolečino skrivam v sebi.
Kadar pridejo hudi trenutki me moj dragi močno, močno stisne k sebi in takrat je malo lažje, a pozabila ne bom nikoli.
Tista, ki tega ne doživi, ne more razumeti kaj vse smo dale tem našim majcenim pikicam, ki so nam odšle v nebo...., vse sanje, vse upanje, vso srečo in nenazadnje: svoje srce, ki bo vedno jokalo za tem otrokom.
Sama sem imela srečo, da me je obdajalo prijazno osebje, a tega kljub temu ne pozabiš.

Toliko huje je, ker si otroka zelo želiva in še nimava svojega majcenega sadu najine ljubezni. Upam, da bo kmalu, mogoče prav v teh dneh izvemo, da pa nekdo le ni pozabil na nas...
Oprostite, malo sem skrenila, a se mi je nekako odprlo vse tisto, kar skrivam globoko v sebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna, izjoči se, pogovarjaj se s partnerjem, delita to bolečino... Sama si pomagam s tem, da se večkrat ozrem v nebo in si predstavljam, da se moj mali angelček tam zgoraj igra, mi nagajivo pomaha in pošlje poljubček.

Bodi močna, zanj/zanjo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem