cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: želim si

clock-img

02.01.2010, 13:31

clock-img

manna

pencil-img

2556

Želim vam da bi vse, ki si to želite, čimprej zanosile in postale mamice zdravim otročkom!

In želim si da bi moja princeska malo bolj rada jedla! (in jaz malo manj)
Aja, pa še da bi lubi končno diplomiral...

clock-img

04.01.2010, 10:19

clock-img

pridna_janja

pencil-img

762

jaz si želim zdravje in brez psihično nasilje!

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

clock-img

04.01.2010, 10:45

clock-img

madela

pencil-img

4734

Jaz si pa želim,da vse ostane tako kot je,ne rabim več..manj pa tudi ne user posted image

clock-img

04.01.2010, 11:09

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Blaža, naj se ti uresniči!user posted image

tudi moj Blaž bi lahko spal vsaj do osme ure. a zahtevam preveč, če si dodatno zaželim "v svoji postelji"?

Ti pa si požrešna! Jaz bi bila z do 7h v najini postelji čisto zadovoljna - pri obeh...user posted image

Jaz pa si želim čimmanj stresno uvajanje v vrtec, da bi mi fajn zalaufalo v službi (in bi potem skoz laufalo, ne da bi se potem ustavilo, hehe;), pa drugo leto bolj mirne praznike, manj obiskov in več izletov - sami zase, brez babic, tet, stricev... in ostale sorodniške krameuser posted image

clock-img

04.01.2010, 12:02

clock-img

Korina1

pencil-img

1122

Moja želja je pa ista kot je bila že lani. Rada bi drugo kuhinjo, drug hladilnik in pomivalni stroj in pa novo mikrovalovko- ker ta mi nagaja.

clock-img

04.01.2010, 13:14

clock-img

Anonimen

Jaz pa si želim le zdravja in,da bi moj sine napredoval ter zadosti denarja.Preveč ne,ker preveč pokvari človeka ravno zadosti.....pa sreče in miru.

clock-img

04.01.2010, 13:15

clock-img

Anonimen

Jaz pa si želim le zdravja,da bi moj sine napredoval,sreče,miru ter zadosti denarja.Ne preveč ampak ravno zadosti.user posted image user posted image

clock-img

04.01.2010, 21:37

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Evo eno željico sem si pa le izpolnila in to kr sama. sem si nardila za rojstni dan, ki ga mam v soboto, en album preko spleta z slikicami od mojih tortic.user posted image

komaj čakam, da ga dobim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem