IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek
Zanima me kako pogosto vasi partnerji hodijo ven, kar pomeni pijace s prijatelji, zuranje v klubih. Kdaj prihajajo potem domov? Zanima me predvsem za tiste, ki imate druzine.
Moj gre vsake dva meseca ampak ko gre, gre pa za celo noč. Niti kapljice alkohola ne bo popil 2 meseca toda ko pa popije 1 pivo pa vem, da je konec in, da ga ne bo celo noč. Potem pa itak potrebuje 2 meseca da pride telo k sebi.
Drugače je pa tudi on imel eno grozno obdobje predlani. Kar vsak petek so nekaj imeli ( razlog so že nekako našli).
In ko se je to zgodilo 4 ali 5 petek zaporedoma je pri meni poknalo. Preselila sem ga v otroško sobo in mu dala časa 2 meseca, da si poišče stanovanje.
Prvo se je seveda strinjal vendar je potem razmislil in se preselil nazaj v spalnico in tudi na kavo nikamor ni šel vsaj ene pol leta.
No potem je začel ponovno ven hodit, vendar me vedno iz vljudnosti povabi zraven- čeprav točno ve, da z njegovi kolegi ne bom šla ven.
Mene je motilo takrat tudi to, da sva bila z denarjem zelo na tesno, ker sva delala hišo in sva pri vsakem nakupovanju gledala na vsak cent. Potem greš pa zvečer ven in vsi vemo, da 50-100 eur zvečer ni nič. Jaz pa naj si cunje v Kiku kupujem - ja seveda.
Enega reda se pa morajo držati.