writing-img

RE: Ime za fantka: Mak

clock-img

09.12.2009, 22:13

clock-img

Anonimen

pa lahko se zgodi, da bo čez dve leti vsak drugi Makuser posted image

clock-img

09.12.2009, 22:31

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Se pod tole podpišem. Mogoče bi k napisanim predlogom dodala še Ruj.

Jaz bi pa dodala še Trs.

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

10.12.2009, 09:02

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: zoya80

dulcinea- kaj imajo pa ta imena veze z mojim vprašanjem? seveda lahko vsak poimenuje svoje otroke, kot želi. Mene samo zanimajo razlogi! :)

Sem ti napisala svoje mnenje. Če ti je ime všeč, ga daj otroku, ne glede kako čuden se zdi nekaterim. Lahko da bo čez eno leto tolko Makov, kot je dandanes Lukatov, pa Jakatov, pa Nejcov pa... Lahko pa bo ostalo edinstveno kot Pšenica od Blažićke.

Drugače pa otroka lahko poimenuješ kakor želiš, le določena pravila so. Men se zdi da jih najdeš na spletni strani od revije Moj malček. No, ampak brez skrbi, Mak ne spada med omejitve.

Aja, in ne vem zakaj si se zapičla v moj post, saj so ti druge tud naštevale čudna imena.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

10.12.2009, 11:46

clock-img

zoya80

pencil-img

72

Malo si slabo brala...user posted image Jaz nisem pisala o tem, da je Mak čudno ime, v bistvu je meni celo všeč. Moje vprašanje se je nanašalo na to, da daš otroku eno ime in ga kličeš z drugim. To je bilo moje vprašanje. In zato sem te vprašala, kaj imata tvoji imeni, ki si ju izpostavila, veze s tem, kar jaz sprašujem. In nisem se zapičila v tvoj post, vprašala sem samo, kakšno vezo ima z mojim vprašanjem. user posted image

clock-img

10.12.2009, 13:11

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Aha, zdaj šele vidim. Jaz sem odgovorila na čisto prvo vprašanje, ne na tvoje, čeprav je odgovor sledit tvojemu. Torej, moj odgovor je namenjen avtorici te debate (naja78) in ne tebi.

S tabo se pa strinjam. Imela sem sošolca Staneta in Edija, pa so jih uradno zmeraj poklicali Stanislav in Edvard. Bedno.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

10.12.2009, 14:12

clock-img

zoya80

pencil-img

72

No, pa se le razumeva. user posted image

Ja, tudi meni se zdi čisto mimo ampak kot pravim, če obstaja kakšna PAMETNA razlaga, bi jo rada slišala. Anyone? user posted image

clock-img

10.12.2009, 17:20

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Ime Mak mi ni preveč všeč, Maks mi je bolj. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

10.12.2009, 21:13

clock-img

naja78

pencil-img

2169

čer!!
pridne pridne.
Mak,Mak,Mak,.....

težka bo.itak vem da se bova odločila na koncu midva.sigurna pa sem da bojo mogoče čez 2 leti res porasli Mak-i.al pa ne.

ampak druga imena mi pod milim nebom niso ušeč.ne ušeč,ne gredo mi v uho.ja Mak mi gre.a sem čudna.ob tem ne mislim na rožico,ali račko.user posted image

clock-img

10.12.2009, 21:18

clock-img

zez76

pencil-img

92

Moja kolegica ima Maka in mu prov paše, men je všeč!user posted image

clock-img

10.12.2009, 21:27

clock-img

Kepica83

pencil-img

2921

IZVIRNO SPOROČILO: naja78

čer!!
pridne pridne.
Mak,Mak,Mak,.....

težka bo.itak vem da se bova odločila na koncu midva.sigurna pa sem da bojo mogoče čez 2 leti res porasli Mak-i.al pa ne.

ampak druga imena mi pod milim nebom niso ušeč.ne ušeč,ne gredo mi v uho.ja Mak mi gre.a sem čudna.ob tem ne mislim na rožico,ali račko.user posted image

Samo to je pomembno naja. Vama more biti všeč. Ne mami, ne tašči in ne nam. Če bo vama všeč, bo tudi drugim moralo biti, če pa ne pa... Ok? Pa na koncu le sporoči odločitev. Kdaj imaš rok?

clock-img

12.12.2009, 15:06

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla.rok imam 7.4.2010.ja še dobre 3 mesece.
zdaj že mali upije: MAK,JE MOJ BJATEC,...user posted image user posted image

clock-img

13.12.2009, 14:18

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Lej, mojemu sinu je ime Lev, pa ob tem imenu res nisem razmišljala o živali ampak o ljudeh, ki že nosijo to ime. Je pa res, da je nekaj ljudi v moji bližini padlo skoraj v nezavest. Ko sem bila 2. noseča, jih je zelo skrbelo, kaj se bom spomnila sedaj.

Če ti je ime všeč, ga boš dala otroku, zavedaj pa se, da te bo kdaj kdo mnalo pisano pogledal in komentiral

clock-img

13.12.2009, 16:25

clock-img

Anonimen

glede na:

Kako se vam zdi?? doma imamo že LANA-a.

ko sem mami omenila je skor okol padla
nam 3 z Lanom pa je zelo ušeč.
predlogi???

in

jla.rok imam 7.4.2010.ja še dobre 3 mesece.
zdaj že mali upije: MAK,JE MOJ BJATEC,...

je kar je!user posted image

ocitno je že Mak, in naj tudi ostane Mak...kar pa si mislijo drugi, pa ne poslusaj.

clock-img

17.12.2009, 16:38

clock-img

Kiwa

pencil-img

378

Jaz sem si vedno mislila, da je izbrati ime enostavno. Sedaj sem sama noseča in mi za fantka ne pade nobeno ime na pamet, ki bi mi bilo res všeč. Luka mi je, pa se mi zdi, da jih je ogromno..

Mak mi je pa všeč, jaz nisem pomislila na rastlino ali karkoli.

Glede "čudnih" imen: poznam tri sestre z imeni Luna, Zarja in SONCA! Luna in Zarja ok, ampak Sonca user posted image .
Sicer je pa tako, da je na začetku mogoče kako ime čudno, ko pa nekoga s tem imenom poznaš in se z njim družiš, pa ti postane čisto običajno.

clock-img

17.12.2009, 16:42

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Meni Mak ni všeč tebi in tvojim pa če je pa mu dajte to ime...vaša odločitev.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

17.12.2009, 16:53

clock-img

mini86

pencil-img

6050

men je pa všeč brian (beri brijan)..pa itak je blo usm čudn in itak vsak samo..KVA

no zdj mamo pa marcela

je blo pa v zberki še ian, liam...ma pa kolegica kiana in sm tud prvič slišala..k smo se pogovarjal mi je blo čudn sam k pa vidš dejansko dojenčka s tem imenom je pa prec drgač..tko da..če je vm ušeč-to je najbol pomembn

usakmu pa k je to prvič prebrau mu je čudn-no tistim k je..če bi ga pa parkrat slišu bi blo pa že lepš..kolegica ma trisho (beri triša) in od začetka se kr nism mogla navadt, zdj mi je pa ful hud ime

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

18.12.2009, 13:46

clock-img

misar

pencil-img

1892

Imam sodelavca s priimkom Mak, mogoče bo dal sinu ime Mak: Mak Mak

čebelica Lana in trotek Nejc

clock-img

21.12.2009, 15:57

clock-img

naja78

pencil-img

2169

user posted image MAK!user posted image

clock-img

21.12.2009, 18:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: naja78

user posted image MAK!user posted image

user posted image  prijetno nosečnost še naprej!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem