Živjo vsem!
Da še jaz poročam. V poenedeljek (tehtam se enrat na teden) sem jih mela 65.7kg, kar je ok. Še vedno grem dol približno kilo na teden. Sicer sem si dala "rok" do cilja december 2010, a če bo kaj prej, bo toliko boljše.
Rada bi prišla na 55kg.
Montija se držim za zajtrk 100%, za kosilo tudi, a ker jem precej pozno kosilo, enostavno nisem lačna zvečer, zato večinoma pojem kak jogurt (češprav kar pozno) ali če sem pa lačna, še kaj drugega. Izrecno ne jem sladkarij, "belih" jedil in krauha, ki ni PZ, pa še to samo zjutraj. Mogoče imam srečo, ker obožujem zelenjavo in bi jo lahko jedla 5x na dan. Pa sadje isto.
Jem pa sir, smetano in mojo pregreho - kavice z mlekom iz službenega avtomata. Ker kile vseeno grejo dol, pač to pijem, si pa dam brez cukra.
Telovadim še nič, čeprav bo treba tudi to začet, pa doma imam vibromasažni stroj, k itudi sameva in služi namesto obešalnika. To bo zame težji del :)
čeprav včeraj sem že bla pridna, sem lopatala zemljo, da smo prestavili kompostnik.
Drugač za športanje se mi zdi najbolj enostavno tek, a kaj, ko se mi še to ne da. Sicer pa saj tečem - za tamalim, ko je njemu v užitek, ko vidi, kako mami šiba
.
tok bi mela za pvoedat glede tega.
Mi gre pa že na živce, ko me sodelavke imajo pod drobnogledom in opazijo čisto vsako mojo novo (staro!) cunjo ,ki jo imam oblečeno.
No, da se pa vseeno malo pohvalim: zadnjič sem šla v trgovino gledat kavbojke. In pride prodajalka: kok številko? jaz vdano v usodo: "44 in 42 bi prosila..." Mi prinese in MENI OBOJE PREVELIKE!!! Sem se ji zadrla iz kabine, če mi lahko 40 prinese! No in prejšnji teden so mi še te lezle dol - bi ble 38 čist. ok. Samo, Oliver ima pač velike številke.
.
Moj nasvet, ki izvira iz mojih izkušenj: ne preveč bit v montiju. Ne preveč energije vlagat v to. Živite življenje, ne mislit skos na hujšanje in na preštevanje kalorij in študiranja, a je to ok za pojest al ni. Jaz priznam, da knjige sploh nisem globoko prebrala. Recepte si pogledam, nekaj zvem od vas, tiste osnove sem si prebrala ampak to je to.
Je pa res, kot pravite - ta dieta mora postati način prehranjevanja, ne pa samo tačas, potem pa spet na stare tire.
Veliko sreče in uspehov nam želim še naprej!!!