IZVIRNO SPOROČILO: vekybel
Jaz bi najraje naravno rodila če bo šlo, ampak ker je otrok v medenični vstavi ne vem kaj bo.
Upam da se obrne, če ne pa bomo šli pač na CR.
IZVIRNO SPOROČILO: donna22
Jaz sem imela CR v ptujski porodnišnici s splošno anestezijo, pa sem imela kateter. V Sloveniji se praksa od porodnišnice do porodnišnice kar razlikuje ...
A te smem vprašat če so ti na Ptuju probali obrniti otroka ali greš takoj na CR?
....jaz tudi nameravam na Ptuj, a tam ti prinesejo štručko takoj ali kako gre?
Najlepša hvala za odgovore vsem puncam.
No, jaz neke želje po naravnem porodu nisem imela, tako da mi je konec koncev medenična vstava celo ustrezala
Ne, na Ptuju ni nikogar, ki bi delal te zunanje obrate, to se dela kje drugje po Sloveniji, ampak te ne pošiljajo ... Še ni ta zunanji obrat nič uveljavljen na tem koncu. No, meni je G kar rekel, da bom šla na CR (sicer me je potem vprašal, če bi rada probala naravno, pa sem seveda rekla, da ne) in to je bilo to. Katerega G pa imaš ti?
Ne,
ti žal ne prinesejo takoj, moraš bit najprej 4 ure na intenzivni negi, potem pa te odpeljejo na oddelek in tam dobiš
. So pa mojega spustli na intenzivno, pa mi je prinesel slike od najine bebike pokazat pa neki posnetek itd.
Sicer se spomnim, da sem bla vsa omotična, on pa ves ganjen in solzen, ko mi je tisto kazal in mi je blo tak lepo, ko sem ga vidla tak razneženega
Zdaj sem vidla, da si mi tudi ZS poslala ... Če imaš še kako vprašanje, mi ga lahko tudi tja pošlješ, lahko pa ti tudi tu odgovorim