IZVIRNO SPOROČILO: syncMaster
Če mu pa pri kateri stvari zaupam, je pa to zvestoba in denar. Okoli tega nisva imela nikoli problemov, oziroma nisem nikoli posumila, da bi imel kakšno drugo. Mogoče se pa motim, ker mu preveč zaupam. Glede denarja je pravi zapečkar, tako, da dvomim, da bi kje igral na avtomate, še posebej, ker ima sam slabo mnenje o tem in tega ne odobrava.
Vozi nič več, je dobil službo v domačem kraju, za katero sem se zelo pretrudila, preklicala znance in uspelo je. Spet takšna hvala, kot jo zna pokazat, tako, da so se vikendaške turbolence sprevrgle v dnevne.
Tu gre res zaupati, zvestobi in pijači. Tak si naprej opisala. Avtomati, ni dovolj tisto, kar praviš sama, da ne bom tvoje besede uporabila?
Vprašam te, ti živiš samo za njega? SI njegova mama? Ga preživljaš ali kaj hudiča vlagaš v tombolo, kjer zgubljaš na veliko? Brez lota, ki ga ne bo.
Dajte si zapomnit ženske, ki pišete podobne poste, kaj vse ste storile, pa vam ni bilo vrnjeno - ni vam bilo potrebno! Prva lekcija.
Druga lekcija - sem bolj vesela, da mi je umrl partner, s katerim nisem imela nikdar otrok, me je spoštoval in ljubil, kot da bi doživela kdajkoli to, kar dopuščate moškim, s katerim imete celo potompce.
Kot tretje - vsak nosi svoj križ. Toliko bolje, če preživi. Ti, s križem vred.
Četrto, peto, šesto - naučite se, razen če nočete, kot sama ne želim nikogar, imele boste sonce, čeprav vam je nekdo zagrenil. moment. Kar pogumno, dajte si čas. Vse bo ok, če le želite. Če ne, nikar ne bo.