cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: mala materialistka

clock-img

11.11.2009, 19:11

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

Dogovorite se za eno igračko na mesec ali na 14 dni. določita maksimalno vrednost, če je ceneje potem je še bolje.

Otroško srce je zaklad

clock-img

11.11.2009, 21:11

clock-img

roberta

pencil-img

503

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

"ja kaj pa vecerje??? a nisi nic skuhala?????"
sem rekla:NE, ker mi je zmanjkalo denarja zaradi igrace. pol sta se vsa zalostna sprijaznila z jajckom na oko.
in od takrat ni vec problema.

good one user posted image

clock-img

18.11.2009, 06:55

clock-img

VERONICA

pencil-img

334

Jaz sem pri svojih otrokih opazila da je zelo pomembno ne preveč novega kupovat. Ena igrača pomeni super zadovoljstvo, še ena igrača ali dve v kratkem intervalu pa jme že sprašujejo kdaj bom spet kqj novega prinesla.
Za žepnino pa ne vem koliko se otroci res z njo učijo šparati. Za nekatere se mi zdi da se prej naučijo redno kaj zapraviti.
Ne vem, meni je pomembno da otroci spoštujejo in pazijo tisto kar imajo. Ah saj igrače niti niso tako pomembne, gre se za uporabi in odvrzi sistem kateri je vse več okoli nas in vse bol velja tudi za nematerijalne stvari...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem