Bolančkom želim čimprejšnje okrevanje.
Pravkar sem izvedela še nekaj, kar me je pogrelo. Kot veste, nas je Mb kirurg, ki je Glorii namestil stomo, za odstranitev stome oz mnenje, če jo on lahko odstrani, poslal k Mb pediatrom gastroenteorologom, da naredijo pregled črevesja (od stome gor in čez ritko, do stome). Oni so nas pa brez pregleda odpravili naj gremo v Ljubljano naredit ta pregled k dr. Homanu. Danes mi je končno uspelo dobiti dr. Homana, in je rekel, da je on pregledal vse in, da če naredi še enkrat preiskave, ki jih zahteva MB kirurg, ne bo videl nič več, kot je. Pa sem šla klicat dr. Dolinška, enega izmed Mb pediatrov gastroenteorlogov, in se je rekel, da on gre itak v sredo v Lj, pa bo poiskal dr. Homana in se osebno pogovoril z njim.
Mislim, res mi ni jasno zakaj se vsi toliko izogibajo in preseravajo. Zakaj zahtevajo od Homana, da naredi ponovno biopsijo in se spet matra otroka in hospitalizira po nepotrebnem
, itak je naredil biopsijo in napisal, da je s črevesjem vse ok.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.