cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

10.11.2009, 23:43

clock-img

meduzica

pencil-img

359

pokica ... vso srečo .. držime pestke!!!

papuaNG .. jaz bi ga kar previjala ponoči ker ma vneto ritko .. dokler se ne pocajta .. ker se vedno lahko zadeva še poslabša ... naš je imel prav ranice / hrastice ko je bil 2m star ker je nonstop kakal ... in tut sudocreme ne more delat čudežev ,če je kakec skoz prisoten ... ni druge ko previjat takoj ko se pokaka (oz. čimprej)

naš zdej tut bolj redno kaka (odkar smo začeli z GH - prej je na 6 dni zdej pa praktično vsak dan) in ni user posted image da se ni danes lih ob 22:30 pokakal tko da sem ga že napol uspavanega mogla zbujat za previjanje .. zdej pa leži v temi jaz pa držim pestke da zaspančka user posted image user posted image

zdej sem kar mal panična okol teh kakcev, ker zadnjič je moral se pokakat zgodaj v noči pa nisva opazila (tut ne pričakuješ ker smo bili prej vajeni da je cel praznik če se pokaka user posted image )... je bil zjutraj pri prvem previjanju kakec že kr mal posušen user posted image revček ritka pa tut čist rdeča. Tko da zdej ful skoz čekiram, če je kej pokakan, lih zato da se mu tole pocajta čimprej. Aja pa vonj/barva sta tut čist druga .. ne morš verjet da se tolk spremeni po tistih 5ih žličkah GH.

je pa ena mojih najfrendic danes rodila punčko user posted image user posted image user posted image 6 dni čez rok. Sem kar poplesovala po flatu od sreče user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 06:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

lina:zanima me za znamenje ko si zgoraj napisala(moj mož ima 18.11 na dermatološki v LJ. datum)ker ima znamenje na levi strani popka in ima že tudi sigurno ene 6 let,problem pa je v tem,da se je hotel prenaročiti za datum,ker je bil pred kratkim na bolniški skoraj mesec dni in je zelo velik problem glede  delodajalca če bo šel spet na bolniški dopust (ker je v službi odelkovodja)in bi šef pomoje kar user posted image če ga spet nebo..... in potem skos kličejo domov in sprašujejo kaj pa kako...in pol kot,da je v službi!!!
Tako,da me zanima ali te na naročenem datumu samo pregledajo ali takoj odstranijo znamenje????
Po vsem mu govorim,naj gre in da to enkrat opravi....!!!

grem spančkat......papa

na dermatološki so me najprej pregledali in potem določili datum

clock-img

11.11.2009, 06:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest ne vem tega odgovorit ker so mi to odstranil na urgenci....

clock-img

11.11.2009, 06:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

11.11.2009, 06:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

clock-img

11.11.2009, 07:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a je tudi to možno ?

clock-img

11.11.2009, 07:23

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobro jutro

Naštimavam oba mulca eden gre dol k babi se pazit,z Majem pa imava kontrolo in upam da je vse ok z ušeskom da ne bo treba zdravil user posted image

Se beremo pol,by

clock-img

11.11.2009, 07:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a je tudi to možno ?

ja je....mal sem si ranila znamenje ki je blo mal temnejse barve pa sem sla po datum pa so mi dal cez 8 mesecev pol pa klicem nazaj v zd pa pravi,veste kaj sej mate svezo rano kr na urgenco pejte...in so mi v 1 uri odstranil pa dal na teste jaz pa damu....

clock-img

11.11.2009, 07:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dobro jutro

Naštimavam oba mulca eden gre dol k babi se pazit,z Majem pa imava kontrolo in upam da je vse ok z ušeskom da ne bo treba zdravil user posted image

Se beremo pol,by

srecno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 07:48

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dudi...a si se kar tukaj????

clock-img

11.11.2009, 07:54

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Dobro jutro....
Smo nenaspani in bolani...

clock-img

11.11.2009, 07:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro! user posted image

Še malo meditiram z odprtimi očmi, J. pa brca očija po glavi user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 07:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo en cajcek da se pozdravite!

user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 11.11.2009 8:04:22 >

clock-img

11.11.2009, 08:04

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro! user posted image

Še malo meditiram z odprtimi očmi, J. pa brca očija po glavi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 08:10

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Kati hvala za čajček.... bo pomagal. Kako se pa Tija drži?

clock-img

11.11.2009, 08:10

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Kati hvala za čajček.... bo pomagal. Kako se pa Tija drži?

tija je uredu...super....tisto kasljanje ni blo nic...ocitno samo slina....

clock-img

11.11.2009, 08:14

clock-img

Anonimen

jutro!

ajetam,... čestitke J. za polletnicouser posted image

Urban bi podelil z njim in ostalimi....

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 11.11.2009 8:15:06 >

clock-img

11.11.2009, 08:15

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 08:22

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro...Smo nenaspani...Kdo je pri vas bolan petrazg?

clock-img

11.11.2009, 08:23

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Dobro jutro....

user posted image Dejte no dejte... Kaj bi bili bolani, čimprej izgnat tegauser posted image

Majanauser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 08:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

en snopc z cukrom u sit pa bo boljsuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 08:27

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Urban in Jakob čestitke.....user posted image user posted image user posted image Pride Luka na frutek žur

Tanja... Luka je prehlajen. Mu kar teče iz nosa in mu ga sploh ne morem sčistit...user posted image Kakšen predlog?

clock-img

11.11.2009, 08:28

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Flaska... kako je s to čebulo. Včeraj sem jo narezala, zavila v pleničko in dala k posteljci. Pa ni sprememb... A sem kje falila?

clock-img

11.11.2009, 08:34

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Petra A maš babyvac? Jst ji sam s tem čistm, in se zelo lepo sčist.

clock-img

11.11.2009, 08:35

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest ne vem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem