cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

10.11.2009, 13:36

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Tanja sem za Šmarno. Danes vreme zgleda kar v redu, kako bo pa naslednje dni?
Flaska user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud hiško.
K.tja user posted image user posted image user posted image  za avto, za katerega ste se pa potem odločili?

clock-img

10.11.2009, 13:42

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

ajetam menda da bo lepo cel teden.

clock-img

10.11.2009, 13:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Mislim pa, da bomo spali tam za miklavžauser posted image

z novimi blazinamiuser posted image

avto bo pa fiat stillo karavan,... ja, je njegova zmagalauser posted image ... manj porabe manj stroškov,...
mi je že všečen... sva včeraj z Oskarjem vidla taxi in sva rekla, da ga bova kar tako klicalauser posted image

Urban pojedel nekaj žličk krompirčka... korenček se ni dobro razkuhal in ga je sililo na kašelj... (kar naprej popravljam črke... kaj je s to tipkovnico???) - zraven sem dala pol žličke mleka v prahu in kapljico ali dve oljčnega olja. (je blu dobr)

clock-img

10.11.2009, 13:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

včasih kuham včasih ne. odvisno od časa, muje in vsebine hladilnika.
ravno gledam, da smo v petek 13.

ucky day!!!! - dobim ključe od našega stanovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  končno na svojem!user posted image
jaz pa verjetno od avtauser posted image

Waw! Potem pa to ne bo črni petek, kajneuser posted image

pa še porodniška bouser posted image

clock-img

10.11.2009, 13:49

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image za avto, ktja! Ma super se boste vozili, itakuser posted image

Nove blazine, a?user posted image Itak. Danes pa je bil naročen še jogi, hladilnik, včeraj plačana jedilna garnitura, kavč imamo že doma, nekaj paketov s šaro je že v garaži. Joj, kako men dogajauser posted image Zdej izbiram internet ponudnika, jutri grem narest nove dokumente, v četrtek po barve... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar skače se miuser posted image

clock-img

10.11.2009, 13:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

flaska dogaja a ne user posted image user posted image user posted image ...pol boš pa mogla povabit na kavo user posted image user posted image user posted image
ktja superca za nov avto,da vas bo lepo vozil user posted image user posted image user posted image ...upam da ga tudi mi kmalu dočakamo!

No zdaj se je pa pri nas sonce skril...

clock-img

10.11.2009, 14:01

clock-img

Leela

pencil-img

3101

flaska ti si pa bizi, veliko sreče v novem stanovanju user posted image
Se pa lahko potolažiš. Jaz zelenjavo skuham, velke količine, spasiram in zmrznem v modelčkih za ledene kocke. to ponavadi zvečer naredim, zjutraj pa samo v vrečke pretresem in je. Ko rabim odmrznem. Za sadje, ki itak ni sezonsko bo dobil frutke, pa kakšne mesno, zelenjavne frutke bo tudi ob priliki dobil.

k.tja srečno vožnjo user posted image , dobro ime taxi user posted image

dudi za uho pa ni nujno, da se zdravi z antiobitiki, ker gre lahko za virusno vnetje. Kdaj pa je kaj pa še zdravniki ponavadi ne vejo čist dobro.

clock-img

10.11.2009, 14:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma se mi zdi da je vredu ušesek sem mu obrisala tko da bom vidla če bo še kaj prilezlo ven.Drugače pa ne vem pol nimam kaj klicat a ne?

clock-img

10.11.2009, 14:20

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Na tej slikici se lepo vidita zobka

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pa bravo za pridobljene kljuce....se pravi K.tja nas napoka PIZAMA party je pa pr flaski!!!

clock-img

10.11.2009, 14:23

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

dudica a mislš da prideš v čet? grem v nabavo da vem kok frutekov kupit...user posted image

smo bli zjutri na pregledu, .. je rekla da je tamala ful razvita in motorično spretna, je dobila še zadnjo pikico in ni prou nič jokala, moja mojauser posted image

glede gh je sestra rekla da zdej do sedmega mesca sadje zelenjava, pol pa še malček mesa itd...
aja je dr rekla da ji lohk za ponoči če ma dost smrklja že dam operil za otroke...(max 3x dnevno , 3 dni zapovrstjo)

nove mere 8.400 in 70 cm, naslednji pregled 2.2.2010

clock-img

10.11.2009, 14:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pa bravo za pridobljene kljuce....se pravi K.tja nas napoka PIZAMA party je pa pr flaski!!!

juhu ... user posted image

clock-img

10.11.2009, 14:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zoja še čist nič ne vem...ma nič ni treba vzel ker ne vem...edino če bo vzela LEELA pa prinesla do Logatcauser posted image

clock-img

10.11.2009, 14:46

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

juhu ... user posted image

user posted image

clock-img

10.11.2009, 14:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PARTYYYYYY

clock-img

10.11.2009, 14:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PARTYYYYYY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
say hello to my fluffy tampon pillow

clock-img

10.11.2009, 14:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 15:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dudi, lake, blu, paket je pršou user posted image

jem pšanca z J. v naročju in se reži user posted image sam da se crkla...

clock-img

10.11.2009, 15:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Oooo superca...a je vse cool,si s svojim zadovoljna??

A pol se lahko za v petek zmenimo,jaz prej ne morem??

clock-img

10.11.2009, 15:05

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dudi, lake, blu, paket je pršou user posted image

jem pšanca z J. v naročju in se reži user posted image sam da se crkla...

nasa je nagi na postelji pa se smejiva druga drugi

clock-img

10.11.2009, 15:07

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Oooo superca...a je vse cool,si s svojim zadovoljna??

A pol se lahko za v petek zmenimo,jaz prej ne morem??

Ma sploh še nisem odprla, itak sem mu samo copatke vzela, trenirko sem pozabila, kura zmešana user posted image

clock-img

10.11.2009, 15:08

clock-img

majana79

pencil-img

8822

in ja, lahko petek user posted image

clock-img

10.11.2009, 15:12

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

no superuser posted image

clock-img

10.11.2009, 15:20

clock-img

tubby

pencil-img

858

avto bo pa fiat stillo karavan,... ja, je njegova zmagalauser posted image ... manj porabe manj stroškov,...
mi je že všečen... sva včeraj z Oskarjem vidla taxi in sva rekla, da ga bova kar tako klicalauser posted image

Urban pojedel nekaj žličk krompirčka... korenček se ni dobro razkuhal in ga je sililo na kašelj... (kar naprej popravljam črke... kaj je s to tipkovnico???) - zraven sem dala pol žličke mleka v prahu in kapljico ali dve oljčnega olja. (je blu dobr)
[/quote]

K.tja super za nov avto!!!user posted image user posted image user posted image naj služi svojemu namenu in naj vas varno popelje vsepovsod!

clock-img

10.11.2009, 15:21

clock-img

tubby

pencil-img

858

a gre kera Ljubljančanka tud v Logatec?

clock-img

10.11.2009, 15:25

clock-img

tubby

pencil-img

858

nazaj.

sva z Urbanom nesla vlogo za znižanje plačila v vrtca in hkrati oddala še prijavo za v vrtec... zanj.
je rekla, da z aprilom verjetno res ne bo sprejet, septembra ima pa kar možnosti, glede na to, da imamo v vrtcu že Oskarja (baje doprinese dodatne točke)

je hecen, ker se zna porivati nazaj in me gleda češ "glej mami, premikam se" in je vedno bolj oddaljen od meneuser posted image

ah, pa bomo morali še o novem pralnem stroju premišljevati. domačemu nekaj sape zmanjkuje...
verjetno pralno-sušilni stroj. katera ima in kakšnega in koliko zadovoljna z njim?

in še vprašanje: mobilni operater - kateri bi bil najugodnejši, ker mobitel ni. nisem neka velika porabnica klicev, a... račun pa je.

jaz sicer nimam sušilca, ga pa vse ful hvalijo kok je super. Moj brat k se na te zadeve spozna ma to ločeno, pravjo da je bolj pralni stroj in sušilni posebej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem