writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 6. del

clock-img

10.11.2009, 08:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

clock-img

10.11.2009, 08:19

clock-img

Anonimen

leeepa slikca!user posted image

clock-img

10.11.2009, 08:21

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jutro.
Noč nič drugačna od včerajšnje-komaj čakam, da gre spat,da bom še jaz poskusila it.

clock-img

10.11.2009, 08:24

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

leeepa slikca!user posted image

user posted image

Anej pa ima jutranji lepotni spanec! :)) Smo ga zgodaj zbudili, prezgodaj zanj, pa že spi. Čudno, danes sem ga odložila brez enega jokca. Mogoče je pa pomagalo, da sem mu včeraj dovolila, da se izjoče in pol zaspi.
Čeprav je hudo videt in poslušat jokeca, je očitno učinkovito.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

10.11.2009, 08:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

no sej mu ni teklo ven,vsaj v postlci ni videt...samo ko mu pogledam v ušesek ima zapackanga.

ojoj....sem zamudila a pri maju???

jp

clock-img

10.11.2009, 08:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no sej mu ni teklo ven,vsaj v postlci ni videt...samo ko mu pogledam v ušesek ima zapackanga.

ojoj....sem zamudila a pri maju???

jp

o bošček......user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2009, 08:42

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

niste kej dost zgovorne danes....a??

clock-img

10.11.2009, 09:07

clock-img

Anonimen

KatMat, pomagače, pa bodo prec začele razgibavati prsteuser posted image

clock-img

10.11.2009, 09:08

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

KatMat, pomagače, pa bodo prec začele razgibavati prsteuser posted image

ce zanc niso palil.....pomoje tud danes ne bojo

clock-img

10.11.2009, 09:09

clock-img

Anonimen

enga dam jest, zdej ko znamuser posted image

clock-img

10.11.2009, 09:09

clock-img

Anonimen

ups, kam pa je šel????

clock-img

10.11.2009, 09:12

clock-img

Anonimen

a se ga zdaj vidi???

clock-img

10.11.2009, 09:12

clock-img

Anonimen

aaaa,... pri meni jeuser posted image

clock-img

10.11.2009, 09:14

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no kati..deli prosim!

clock-img

10.11.2009, 09:14

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Mi smo spali grozno. Budnica ob pol 12, je pomagala duda in kapljici, budnica ob pol 2, je jedel, budnica ob 3, je jedel, budnica ob 5, ni jedel, samo grozovito jokal in se nikakor spet ni mogel umirit. Po tistem nikakor več zaspat nazaj, jok, mislim da je zaspal okoli 6. Vmes se je še moj zbudil, pa se ponavadi ne...

Vmes ga je napenjalo, previjala sva se, ker je kakal, zeleno. Se pravi, da ga je tudi krčilo? A jedla nisem skoraj nič včeraj do večera... Spraskal si je nosek, nisem pa opazila ponoči da bi težko dihal, zjutraj ima pa vedno kaj v njem za očistit... Sredi noči mi je luna tolkla v glavo, a je kak ščip ali mlaj?!

Zdaj revček spi na najini postelji, se je prej zarinil v moj povšter. Aja, stalno ima rokice na ličkih in okoli ušes, ampak če ga jaz kaj 'pošlatam' tam okoli, ne joka nič. Kdaj veš, da ga bolijo ušesa? Je zraven obvezno vročina?

Spet se počutim  totalno nesposobno in se bojim, da je bolan pa tega ne opazim. Drugače je bil včeraj čisto normalne volje. Noč ima svojo moč?

Mal sem vam mogla pojamrat, ne bit hude. user posted image

clock-img

10.11.2009, 09:19

clock-img

Anonimen

majanauser posted image

zelen kakec... ga je res zvijalo.
z rokicami se pa baje skuša potolažiti,...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vam stanje nemira poleže!!!!

clock-img

10.11.2009, 09:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majana Maj je imel malo vročine in iz noska mu teče...zdej vročine nima več...upam da jo tudi zvečer ne bo.Pomojem če bi ga bolela ušeska bi imel tud vročino

clock-img

10.11.2009, 09:20

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nc nismo hude....

zato smo tu!!!!!!!temp ma pa ok??

clock-img

10.11.2009, 09:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pravijo drugač da če ga bolijo ušesa ponoči ne spi ker je najhuje...tko da vem zakaj včeraj nismo nič spali...danes ga pa očitno niso več ker je spal

clock-img

10.11.2009, 09:21

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

No dobro jutro.... danes smo pa tudi mi slabo spali.... Se je začelo ob polnoči potem pa na uro... samo , da sem ga malo dvignila in da je malo popil mleka...user posted image user posted image user posted image Cartek mali, upam , da je samo zobek, da se nama ni v nulo razvadil...

Tanja, Lake, Majana... se vam pridružim na pizama party danes...user posted image user posted image user posted image

Poki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo tako hitro.... in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo...

clock-img

10.11.2009, 09:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

majana Maj je imel malo vročine in iz noska mu teče...zdej vročine nima več...upam da jo tudi zvečer ne bo.Pomojem če bi ga bolela ušeska bi imel tud vročino

ne vem kako je pri drugih ampak ko mene uhelj boli mam vrocino samo zvecer

clock-img

10.11.2009, 09:22

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

user posted image

Kakšna lepotička user posted image user posted image user posted image Super si tole zrihtala, mi je všeč...

A v nedeljo ste imeli slikanje Kati?

clock-img

10.11.2009, 09:25

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

pojma nimam kako pa je to pri otrocih ampak Maj je imel vročino

clock-img

10.11.2009, 09:27

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

pojma nimam kako pa je to pri otrocih ampak Maj je imel vročino

Anže je enkrat imel vnetje ušes in ni imel vročine, samo tečen je bil 100 na uro. Včasih se je za uho vlekel, ko sem ga pa jaz ni pa nič stokal... Smo ga peljali zaradi hropenja k zdravniku (imamo bronhitise) pa je ugotovila, da ima vneta ušesa... Tako, da vročina ni potrebna....

clock-img

10.11.2009, 09:32

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no kati..deli prosim!

user posted image

tale bo za vsako... (glavno, da so mišičaste roke, ne? ostalo si predstavljajte sameuser posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem